Thule EnRoute 23L Ochre/Golden

Thule EnRoute 23L Ochre/Golden

Thule EnRoute 23L Ochre/Golden

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Thule EnRoute 23L Ochre/Golden - popis produktu

S batohom EnRoute s objemom 23 litrov môžete bez starostí vyraziť na akýkoľvek výlet. Vďaka organizačnému panelu v ňom všetky veci prehľadne usporiadate a naviac si so sebou môžete vziať 15,6' notebook a 10,5' tablet, ktoré uložíte do samostatných čalúnených vreciek. vyvýšené čalúnené vrecko na 15,6' notebook vyvýšená čalúnená priehradka na 10,5' tablet organizačný panel na drobnosti ako perá a kľúče vodeodolné vrecko na TPU zips na uloženie oblečenia alebo iných osobných vecí vonkajšie bočné vrecká zo sieťoviny na uloženie fľaše s pitím, dáždnika, pláštenky či elektroniky upevňovacie pútka na prednom paneli na pripevnenie ďalšieho vybavenia priechodný zadný panel k pripevneniu k cestovnej batožine na kolieskach príjemne čalúnené ramenné popruhy hrudný popruh na pohodlné nosenie čalúnený chrbtový panel s odvetrávacím kanálikom na lepšiu cirkuláciu vzduchu popruhy na vyváženie záťaže materiál z nylonu 400D s certifikáciou bluesign® so zipsmi YKK

Produkt Thule EnRoute 23L Ochre/Golden patrí do skupiny produktov Mestské batohy od značky Thule, vo farbe hnedá, nájdete ho u predajcu Bagalio.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Športové tašky, patrí pod značku Thule, vo farbe hnedá, v ponuke predajcu Bagalio.sk.

Produkt Thule EnRoute 23L Ochre/Golden patrí do skupiny produktov Tašky na notebook, vyrába ho značka Thule, farebné prevedenie je hnedá, nájdete ho v e-shope Bagalio.sk.

Thule EnRoute 23L Ochre/Golden - parametre produktu

Thule EnRoute 23L Ochre/Golden - história ceny a dostupnosti

Thule EnRoute 23L Ochre/Golden - ďalšie zaujímavé produkty

Thule EnRoute 23L Ochre/Golden - ako nakúpiť najvýhodnejšie?