Thule Crossover 2 Duffel 44 L Dress blue

Thule Crossover 2 Duffel 44 L Dress blue

Thule Crossover 2 Duffel 44 L Dress blue

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Thule Crossover 2 Duffel 44 L Dress blue - popis produktu

Aby bolo cestovanie pohodlné a svižné, vyplatí sa zbaliť všetky veci do jednej batožiny. A presne takto bola cestovná taška Thule Crossover 2 Duffel navrhnutá. Hlavné veľké vrecko rozopnete po celom obvode a naskladáte do nej všetko oblečenie. Maličkosti uschováte do dvoch bočných vreciek, elektroniku a dokumenty do predného vrecka rozdeleného na niekoľko priehradiek a tablet do čalúnenej medzery s mäkkou podšívkou. Tašku potom len hodíte cez rameno a vďaka jej štíhlemu a praktickému tvaru ľahko prejdete aj rušnou ulicou plnou ľudí. predné vrecko s priehradkami, pružnými putkami, sieťovaným vreckom na zips a čalúneným vreckom na tablet systém vedenia káblov PowerPocket veľké hlavné vrecko so zipsom po obvode vrecko na zips vo veku dve bočné vrecká a malá zadná kapsička čalúnená rukoväť odnímateľný čalúnený ramenný popruh s viacerými upevňovacími bodmi priechodzé putko pre pripevnenie na kufor spĺňa rozmery príručnej batožiny väčšiny leteckých spoločností vystúpené ochranné lišty na spodnej strane tuhá konštrukcia držiaca tvar

Produkt Thule Crossover 2 Duffel 44 L Dress blue patrí do skupiny produktov Cestovné tašky, je v ponuke značky Thule, vo farbe modrá.

Tento produkt nájdete v skupine Športové tašky, patrí pod značku Thule, vo farbe modrá.

Produkt Thule Crossover 2 Duffel 44 L Dress blue patrí do skupiny produktov Športové batohy, patrí pod značku Thule, vo farbe modrá.

Thule Crossover 2 Duffel 44 L Dress blue - parametre produktu

Thule Crossover 2 Duffel 44 L Dress blue - história ceny a dostupnosti

Thule Crossover 2 Duffel 44 L Dress blue - ďalšie zaujímavé produkty

Thule Crossover 2 Duffel 44 L Dress blue - ako nakúpiť najvýhodnejšie?