THULE CHASM S 40L Cestovná taška, čierna, veľkosť os

THULE CHASM S 40L Cestovná taška, čierna, veľkosť os

THULE CHASM S 40L Cestovná taška, čierna, veľkosť os

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

THULE CHASM S 40L Cestovná taška, čierna, veľkosť os - popis produktu

Thule CHASM S 40L športová taška je robustná taška, ktorá je odolná voči poveternostným vplyvom, ktorá sa dá zmeniť na batoh s ramennými popruhmi, ktoré sa po použití schovajú. Vnútorné sieťované vrecká vám pomôžu usporiadať si veci, zatiaľ čo široký otvor uľahčuje zbalenie všetkého vybavenia. Táto robustná športová taška je vyrobená z Plachtoviny, ktorá je odolná voči poveternostným vplyvom a má polstrované dno, ktoré ochráni vaše veci pri divokých dobrodružstvách, alebo víkendových pobytoch.

Produkt THULE CHASM S 40L Cestovná taška, čierna, veľkosť os patrí do skupiny produktov Cestovné tašky, je v ponuke značky Thule, vo veľkosti os, vo farbe ČIERNA, materiál je DbezftalátovýTPElaminát, Dnylón v ponuke e-shopu Sportisimo.sk a je určený unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Športové tašky, patrí pod značku Thule vo veľkosti os, vo farbe ČIERNA, materiálové zloženie DbezftalátovýTPElaminát, Dnylón, v ponuke predajcu Sportisimo.sk a je navrhnutý unisex.

Produkt THULE CHASM S 40L Cestovná taška, čierna, veľkosť os je možné nájsť medzi produktmi v skupine Športové batohy, patrí pod značku Thule vo veľkosti os, vo farbe ČIERNA, materiálové zloženie DbezftalátovýTPElaminát, Dnylón, v ponuke predajcu Sportisimo.sk a je navrhnutý unisex.

THULE CHASM S 40L Cestovná taška, čierna, veľkosť os - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určenieunisex
MateriálDbezftalátovýTPElaminát/Dnylón
KategóriaTašky, Batohy, Cestovné tašky, Športové tašky, Športové batohy, Cestovná batožina
ZnačkaThule
Veľkosťos
FarbaČIERNA
MateriálDbezftalátovýTPElaminát, Dnylón
Určenieunisex
E-shopSportisimo.sk

THULE CHASM S 40L Cestovná taška, čierna, veľkosť os - história ceny a dostupnosti

THULE CHASM S 40L Cestovná taška, čierna, veľkosť os - ďalšie zaujímavé produkty

THULE CHASM S 40L Cestovná taška, čierna, veľkosť os - ako nakúpiť najvýhodnejšie?