Thule Aion 35L Nutria

Thule Aion 35L Nutria

Thule Aion 35L Nutria

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Thule Aion 35L Nutria - popis produktu

Potrebujete spoľahlivú tašku na šport alebo cestovanie z odolného materiálu s viac priehradkami? V tom prípade je pre vás Thule Aion s objemom 35 litrov ideálna. Voskované plátno odpudzuje vlhkosť a špinu.Vnútorné usporiadanie tašky je premyslené do posledného detailu – nájdete tu priestor ako na špinavé oblečenie, tak na drobnú elektroniku či notebook a tablet. ľahko čistiteľná priehradka z TPU na špinavé oblečenie zabraňuje šíreniu zápachu a vlhkosti taška je vo vnútri rozdelená na dve samostatné časti obsahuje vnútorné vrecko na zips na drobnú elektroniku súčasťou je odnímateľný a čalúnený ramenný popruh – tašku je možné nosiť i krížom cez rameno na vonkajšej strane tašky nájdete strečové vrecká samostatné vrecko na 15,6' notebook alebo 16' MacBook priehradka na 12,9' tablet je možné pripevniť k teleskopickej rukoväti cestovného kufra na kolieskach materiál vonkajšieho plášťa je zo 100% recyklovaného polyesteru z plastových fliaš vonkajšia vodeodolná tkanina je vyrobená z voskovaného plátna 600D – odpudzuje vlhkosť i špinu certifikácia bluesign®

Tento produkt nájdete v skupine Cestovné tašky, je v ponuke značky Thule, vo farbe hnedá v ponuke e-shopu Bagalio.sk.

Produkt Thule Aion 35L Nutria patrí do skupiny produktov Športové tašky, patrí pod značku Thule, vo farbe hnedá, v ponuke predajcu Bagalio.sk.

Thule Aion 35L Nutria - parametre produktu

Farbahnedá
KategóriaTašky, Cestovné tašky, Športové tašky
ZnačkaThule
Farbahnedá
E-shopBagalio.sk

Thule Aion 35L Nutria - história ceny a dostupnosti

Thule Aion 35L Nutria - ďalšie zaujímavé produkty

Thule Aion 35L Nutria - ako nakúpiť najvýhodnejšie?