THIERRY MUGLER Angel EdP

THIERRY MUGLER Angel EdP

THIERRY MUGLER Angel EdP

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 46,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

THIERRY MUGLER Angel EdP - popis produktu

Parfumovaná voda THIERRY MUGLER Angel EdP: Parfumovaná voda Thierry Mugler Angel patrí k legendárnym vôňam pre ženy. Bola vytvorená francúzskymi parfumérmi už v roku 1992 a od tej doby stále žiari na nebi dámskych vôní ako najjasnejšia hviezda. Ide o prvý parfum tohto slávneho tvorcu, ktorý sa vzápätí stal najobľúbenejšou vôňou v celom Francúzsku. Prvá orientálna vôňa, ktorá zamieša vašimi zmyslami a úplne vás pohltí. Sladká anjelská vôňa s jemným nádychom vanilky a šťavnatého ovocia. Thierry Mugler Angel vyvolá spomienky na nežné detstvo a navodí pocity snovej nekonečnosti. Dobyje vaše srdce a úplne si vás podmaní. Vyberte si anjelskú vôňu z niekoľkých variantov, ktoré sa líšia tvarom a veľkosťou žiarivého flakóna. Kľúčové vlastnosti parfumovanej vody pre ženy Thierry Mugler Angel EdPDámska orientálna, kvetinovo-ovocná vôňa od luxusnej francúzskej značky MuglerSvieža, elegantná a extrémne ženská toaletná voda (EdP – Eau de Parfum) pre ženyLegendárna orientálna vôňa Thierry Mugler, s ktorou každá žena zažiariZáklad vône tvorí zmyselná kombinácia pačuli, pižma, vanilky a čokoládyŠtýlový sklenený flakón pripomína hviezdnu nočnú oblohu za iskrivých vlahých letných večerovExkluzívna, kultová vôňa Angel vhodná predovšetkým pre špeciálne príležitosti a zimné obdobieIdeálny voňavý darček pre ženy, ktoré túžia po niečom výnimočnom Zloženie parfumu:Hlava (vysoké tóny) – bergamot, melón, kokos, mandarínka, jazmín, fialková zeleň, kryštalizovaný cukorSrdce (stredné tóny) – med, broskyňa, slivka, orchidea, marhuľa, jazmín, ružaZáklad (nízke tóny) – tonka, ambra, pačuli, pižmo, vanilka, čokoláda, karamel Spôsob použitia:Vonné esencie sa aktivujú teplom. Ideálne pre postrek parfumom sú preto miesta, kde môžete cítiť srdcový tep, ako sú krk, zápästia, vnútorná strana lakťov alebo lakťové jamky.Optimálne pre skladovanie flakóna s parfumom je miesto mimo dosah denného svetla (zásuvka nočného stolíka a pod.) A teplota do 20 °C.

Produkt THIERRY MUGLER Angel EdP je možné nájsť medzi produktmi v skupine Parfumované vody, patrí pod značku Thierry Mugler, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Parfumové vody od značky Thierry Mugler, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt THIERRY MUGLER Angel EdP patrí do skupiny produktov Parfumová voda EDP, patrí značke Thierry Mugler, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

THIERRY MUGLER Angel EdP - parametre produktu

THIERRY MUGLER Angel EdP - história ceny a dostupnosti

THIERRY MUGLER Angel EdP - ďalšie zaujímavé produkty

THIERRY MUGLER Angel EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?