Thermo chránič matraca nepriepustný #7038306

Thermo chránič matraca nepriepustný #7038306

Thermo chránič matraca nepriepustný #7038306

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Thermo chránič matraca nepriepustný - popis produktu

Thermo chránič matraca s polyuretánom je špičkou medzi chráničmi matracov na českom, ale aj európskom trhu. Vďaka svojmu zloženiu je nepriepustný, ale zároveň priedušný a konečnému spotrebiteľovi prináša skvelý pocit mäkkosti a vysokého komfortu počas odpočinku. Dokonale chráni matrac pred mechanickým poškodením a zabraňuje prieniku tekutín na matrac. Skvele eliminuje potenie spiaceho človeka. Chránič je vyrobený prešitím kvalitného dutého vlákna s tkaninou zo 100% polyesteru (mikrovlákno). Táto tkanina vyniká príjemným povrchom na pohmat a svojimi skvelými tepelnými vlastnosťami. Na rubovej strane chrániča je lamináciou pripevnený polyuretánový materiál. V každom rohu je opatrený gumou na uchytenie matraca. Odporúčaná teplota prania je 60°C.

Produkt Thermo chránič matraca nepriepustný #7038306 patrí do skupiny produktov Chrániče matracov, patrí značke Kvalitex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Chrániče na matrace, je v ponuke značky Kvalitex.

Thermo chránič matraca nepriepustný - parametre produktu

Thermo chránič matraca nepriepustný - história ceny a dostupnosti

Thermo chránič matraca nepriepustný - ďalšie zaujímavé produkty

Thermo chránič matraca nepriepustný - ako nakúpiť najvýhodnejšie?