Termo obedár Kamille KM2035, 1 l

Termo obedár Kamille KM2035, 1 l

Termo obedár Kamille KM2035, 1 l

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Termo obedár Kamille KM2035, 1 l - popis produktu

Termoska na jedlo Kamille KM2035, 1 lTermoska na jedlo Kamille je nepostrádateľná na prenášanie jedla do práce alebo do školy, na výlety alebo piknik. Box na jedlo Kamille sa vyznačuje spoľahlivosťou, najvyššou kvalitou a estetickým dizajnovým spracovaním.Nádoba sa nesmie používať v mikrovlnnej rúre alebo na pomalom ohni.Nádoba na večeru nie je vhodná na prepravu tekutého jedla!Parametre:vyrobené z vysoko kvalitného plastumateriály použité na výrobu nádoby sú bezpečnéideálne na prenášanie obedov a jedlakapacita - 1000 mlfarba: sivá, modráširoký otvor umožňuje ľahké naplnenie nádoby jedlomsúčasťou je skladacia lyžicavybavené pohodlnou rukoväťou na prenášanieje určený pre teplé aj studené výrobkyveľmi ľahko sa čistízabalené v estetickej a peknej krabičke, ideálne na darček pre príbuzných alebo priateľov343475

Tento produkt sa nachádza v kategórii Termosky na jedlo, patrí pod značku Kamille, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Termo obedár Kamille KM2035, 1 l - parametre produktu

Termo obedár Kamille KM2035, 1 l - história ceny a dostupnosti

Termo obedár Kamille KM2035, 1 l - ďalšie zaujímavé produkty

Termo obedár Kamille KM2035, 1 l - ako nakúpiť najvýhodnejšie?