Tempo Kondela Skrinka nad práčku či WC, Dub sonoma, NATALI

Tempo Kondela Skrinka nad práčku či WC, Dub sonoma, NATALI

Tempo Kondela Skrinka nad práčku či WC, Dub sonoma, NATALI

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Tempo Kondela Skrinka nad práčku či WC, Dub sonoma, NATALI - popis produktu

Praktická skrinka nad práčku NATALI. Ponúka maximálne využitie priestoru. Je perfektným riešením do menších interiérov, pretože šetrí miesto a zároveň poskytne odkladaciu plochu navyše. Ponúka otvorený aj uzavretý úložný priestor v podobe skrinky a regálu s dvoma poličkami. Vnútro skrine je policou rozdelený na dve odkladacie plochy. Je vyrobená z laminovanej drevotriesky v dekore dub sonoma. Je možné umiestniť pod ňu práčku s maximálnymi rozmermi 60x85 cm. Rozmery (šírka x hĺbka x výška): Skrinka: 64 x 31,8 x 62 cm Regálová polica: 64 x 31,8 x 18,5 cm Dodávaná v demonte.

Tento produkt nájdete v skupine Kúpeľňové skrinky, je v ponuke značky Tempo Kondela, v ponuke predajcu NejlevnejsiZbozi.sk.

Produkt Tempo Kondela Skrinka nad práčku či WC, Dub sonoma, NATALI patrí do skupiny produktov Kúpeľňový nábytok, patrí pod značku Tempo Kondela, nájdete ho v e-shope NejlevnejsiZbozi.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Skrinky na práčky, patrí značke Tempo Kondela, nájdete ho u predajcu NejlevnejsiZbozi.sk.

Tempo Kondela Skrinka nad práčku či WC, Dub sonoma, NATALI - parametre produktu

Tempo Kondela Skrinka nad práčku či WC, Dub sonoma, NATALI - história ceny a dostupnosti

Tempo Kondela Skrinka nad práčku či WC, Dub sonoma, NATALI - ďalšie zaujímavé produkty

Tempo Kondela Skrinka nad práčku či WC, Dub sonoma, NATALI - ako nakúpiť najvýhodnejšie?