TASTE WILD sierra MOUNTAIN - 12,2kg

TASTE WILD sierra MOUNTAIN - 12,2kg

TASTE WILD sierra MOUNTAIN - 12,2kg

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 61,28 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

TASTE WILD sierra MOUNTAIN - 12,2kg - popis produktu

Kompletné krmivo pre psov vhodné pre všetky štádiá života. Perfektne stráviteľné proteíny v podobe čistého novozélandského jahňacieho, ale tiež divočiny z amerických horských oblastí.   Svetovo preslávené jahňacie z novozélandských zelených pastvín a Austrálie, a do toho rohatej ovce z amerických zasnežených horských pásiem. To všetko je na zožratie v balení Sierra Mountain. Voňavé pečené jahňacie, ktoré dodá nášup vitamínu B. Nízkotučné mäso napumpované mladými proteíny. Ľahké, perfektne stráviteľné a hlavne zdravé jahňacie z certifikovaných oblastí, ktoré nikdy nevideli klusavku. Nechajte vášho labužníka naklusať si pre chudé jahňacie do bezobilného krmiva Sierra Mountain.

Produkt TASTE WILD sierra MOUNTAIN - 12,2kg patrí do skupiny produktov Granule pre psov, je v ponuke značky Taste of the Wild, je vyrobený vo veľkosti 12, 2kg v ponuke e-shopu Pet-Market.sk.

TASTE WILD sierra MOUNTAIN - 12,2kg - parametre produktu

Veľkosť
KategóriaKrmivá, Proteíny, Granule pre psov
ZnačkaTaste of the Wild
Veľkosť12, 2kg
E-shopPet-Market.sk

TASTE WILD sierra MOUNTAIN - 12,2kg - história ceny a dostupnosti

TASTE WILD sierra MOUNTAIN - 12,2kg - ďalšie zaujímavé produkty

TASTE WILD sierra MOUNTAIN - 12,2kg - ako nakúpiť najvýhodnejšie?