TASTE WILD pacific STREAM - 18kg

TASTE WILD pacific STREAM - 18kg

TASTE WILD pacific STREAM - 18kg

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 79,46 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

TASTE WILD pacific STREAM - 18kg - popis produktu

Kompletné krmivo pre dospelých psov, vhodné pre všetky štádiá života prevoňané údeným lososom. Lososový olej prispeje k správnemu vývoju vášho malého vlka. Ľahké rybie balenie príjemne uľaví zažívanie. Aj rybolov museli vlci ovládať, ak dostali zálusk na čerstvého lososa. Grizzly ale nikdy nevidel rád ďalšieho konkurenta vo svojom potoku, ktorý ho zásoboval neuveriteľne zdravými rybími proteíny. Tých Taste of the Wild Pacific Stream obsahuje hromadu, pretože je v ňom na zahryznutie losos čerstvý i údený, rovnako tak ako ďalšie druhy sviežich rýb. Ideálne pre gurmánov, ktorí majú radi ľahší, zdravá, ale výživné jedlá, alebo ich práve trápia zažívanie. Omega-3 a -6 mastné kyseliny obsiahnuté v rybom mäse navyše zabezpečí vášmu psovi krásnu srsť. Ten sa potom skrátka bude cítiť ako ryba vo vode, ak ho necháte zarybárčiť si v tomto fantastickom balení.

Produkt TASTE WILD pacific STREAM - 18kg patrí do skupiny produktov Granule pre psov, je v ponuke značky Taste of the Wild, je vyrobený vo veľkosti 18kg v ponuke e-shopu Pet-Market.sk.

TASTE WILD pacific STREAM - 18kg - parametre produktu

Veľkosť
KategóriaKrmivá, Granule pre psov
ZnačkaTaste of the Wild
Veľkosť18kg
E-shopPet-Market.sk

TASTE WILD pacific STREAM - 18kg - história ceny a dostupnosti

TASTE WILD pacific STREAM - 18kg - ďalšie zaujímavé produkty

TASTE WILD pacific STREAM - 18kg - ako nakúpiť najvýhodnejšie?