Taška na notebook 15,6

Taška na notebook 15,6", Slim Ultrabook Messenger, šedá z tkaniny, HP

Taška na notebook 15,6

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Taška na notebook 15,6", Slim Ultrabook Messenger, šedá z tkaniny, HP - popis produktu

Taška HP Slim na Ultrabook alebo notebook - štýlová, odolná a kompaktná taška určená pre váš Ultrabook™ alebo notebook. Čierna keprová tkanina zvýraznená šedým tartanom predstavuje spojenie praktického tvaru a funkčnosti pre zaistenie ochrany vašich zariadení a vyberaného vzhľadu.  • Chráňte svoj Ultrabook™ alebo notebook vďaka mäkkej podšívke a polstrovanej priehradke pre notebook, miestu pre uloženie príslušenstva, elastickým páskam pre káble a puzdru pre tablet. Horné zatváranie na zips a léga pre vyššie zaistenie. • Tašku môžete nosiť uchopením za ručný popruh alebo môžete použiť pohodlný ramenný popruh, s ktorým budete mať voľné ruky. Cestovanie môže byť skutočne pohodlné, ak máte tašku, ktorú ľahko prestrčíte rukoväťou a usadíte na väčšinu kolieskových kufrov. Rozmery produktu (š x h x v) 41 x 28,5 x 8,5 cm Hmotnosť produktu 0,73 kg Čo je obsahom krabice Puzdro Dokumentácia

Produkt Taška na notebook 15,6", Slim Ultrabook Messenger, šedá z tkaniny, HP patrí do skupiny produktov Tašky na notebook, vyrába ho značka nezaradené, veľkosť je ks, nájdete ho v e-shope Bigon.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Batohy na notebook, vyrába ho značka nezaradené, veľkosť je ks, nájdete ho v e-shope Bigon.sk.

Produkt Taška na notebook 15,6", Slim Ultrabook Messenger, šedá z tkaniny, HP je možné nájsť medzi produktmi v skupine Batohy na notebooky, patrí značke nezaradené, veľkosť je ks, nájdete ho u predajcu Bigon.sk.

Taška na notebook 15,6", Slim Ultrabook Messenger, šedá z tkaniny, HP - parametre produktu

Taška na notebook 15,6", Slim Ultrabook Messenger, šedá z tkaniny, HP - história ceny a dostupnosti

Taška na notebook 15,6", Slim Ultrabook Messenger, šedá z tkaniny, HP - ďalšie zaujímavé produkty

Taška na notebook 15,6", Slim Ultrabook Messenger, šedá z tkaniny, HP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?