Taška na krk - čierna #9303882

Taška na krk - čierna #9303882

Taška na krk - čierna #9303882

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Taška na krk - čierna - popis produktu

Dievčenská taška na krk je praktickým doplnkom, ktorý doplní všetky každodenné outfity a spája štýlový dizajn s funkčným využitím. Je to nielen praktické miesto na uloženie drobností, ako je mobil, peňaženka alebo kľúče, ale aj doplnok mestského a športového outfitu. Taška na krk je doplnok, ktorý doplní každodenný aj športový outfit. Umožňuje uložiť drobné predmety - mobil, doklady alebo kľúče. Dlhý popruh alebo šnúrky umožňujú zavesenie na krk, aby ste mali praktické predmety vždy na dosah ruky. Taška na krk je vyrobená zo syntetického materiálu s hladkým povrchom, ktorý zaručuje odolnosť a ľahko sa čistí. Hydrofóbna impregnačná vrstva pokrýva vonkajšiu vrstvu materiálu a chráni ju pred absorpciou vody. Povlak spôsobuje, že vlhkosť sa zhromažďuje na povrchu tkaniny alebo úpletu a potom voľne steká. Taška na krk na mobil a doklady vybavená nastaviteľnou šnúrkou. Hlavné vrecko s jednocestným zipsom. Na zadnej strane je otvorené vrecko. Na prednej strane je vrecko so zapínaním na zips. Plastová karabínka umožňuje pripnúť kľúče. Taška na krk - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: univerzálna (one-size) rozmery: 10,5 x 18 cm (šírka x výška) taška na krk produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí nastaviteľné šnúrky hlavné vrecko zapínané na zips otvorené zadné vrecko predné vrecko so zapínaním na zips karabínka umožňuje pripnúť kľúče hydrofóbna impregnácia vonkajšieho materiálu znižuje absorpciu vlhkosti

Produkt Taška na krk - čierna #9303882 patrí do skupiny produktov Dievčenské tašky, patrí značke 4F JUNIOR, vo farbe ČIERNA, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je dizajnovaný female.

Taška na krk - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Určeniefemale
KategóriaTašky, Ľadvinky, Dievčenské tašky
Značka4F JUNIOR
FarbaČIERNA
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Taška na krk - čierna - história ceny a dostupnosti

Taška na krk - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Taška na krk - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?