Taška cez rameno - čierna #9326850

Taška cez rameno - čierna #9326850

Taška cez rameno - čierna #9326850

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Taška cez rameno - čierna - popis produktu

Dievčenská taška cez rameno je praktickým doplnkom, ktorý doplní všetky každodenné outfity a spája štýlový dizajn s funkčným využitím. Je to nielen praktické miesto na uloženie drobností, ako je mobil, peňaženka alebo kľúče, ale aj doplnok mestského a športového outfitu. Taška cez rameno je doplnok, ktorý doplní každodenný aj športový outfit. Umožňuje uložiť drobné predmety - mobil, doklady alebo kľúče. Dlhý popruh umožňuje prevesenie cez rameno, aby ste mali praktické veci vždy na dosah ruky. Taška cez rameno typu crossbody je vyrobená zo syntetického materiálu s hladkým povrchom, ktorý zaručuje odolnosť a ľahko sa čistí. Hlavné vrecko s jednocestným zipsom. Na prednej strane je vrecko so zapínaním na zips. Taška cez rameno - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: univerzálna (one-size) rozmery: 11 x 17 cm (šírka x výška) taška typu cross-body produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí hlavné vrecko zapínané na zips predné vrecko so zapínaním na zips

Tento produkt nájdete v skupine Tašky na rameno, je v ponuke značky 4F JUNIOR, farebné prevedenie je ČIERNA v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je určený female.

Produkt Taška cez rameno - čierna #9326850 patrí do skupiny produktov Tašky cez rameno, patrí pod značku 4F JUNIOR, farebný variant je ČIERNA, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je dizajnovaný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dievčenské tašky, patrí značke 4F JUNIOR, vo farbe ČIERNA, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je dizajnovaný female.

Taška cez rameno - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Určeniefemale
KategóriaTašky, Ľadvinky, Tašky na rameno, Tašky cez rameno, Dievčenské tašky
Značka4F JUNIOR
FarbaČIERNA
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Taška cez rameno - čierna - história ceny a dostupnosti

Taška cez rameno - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Taška cez rameno - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?