Unisex taška cez rameno - kaki

Unisex taška cez rameno - kaki

Unisex taška cez rameno - kaki

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Unisex taška cez rameno - kaki - popis produktu

Unisex taška cez rameno je praktickým doplnkom, ktorý doplní všetky každodenné outfity a spája štýlový dizajn s funkčným využitím. Je to nielen praktické miesto na uloženie drobností, ako je mobil, peňaženka alebo kľúče, ale aj doplnok mestského a športového outfitu. Taška crossbody s väčším objemom sa dá nosiť viacerými spôsobmi: na ramene alebo šikmo cez plece. Crossbody taška je pohodlnou alternatívou klasického batohu, do ktorej si môžete uložiť potrebné drobnosti. Taška cez rameno je vyrobená zo syntetického materiálu s hladkým povrchom, ktorý zaručuje odolnosť a ľahko sa čistí. Hydrofóbna impregnačná vrstva pokrýva vonkajšiu vrstvu materiálu a chráni ju pred absorpciou vody. Povlak spôsobuje, že vlhkosť sa zhromažďuje na povrchu tkaniny alebo úpletu a potom voľne steká. Taška na mobil a doklady cez rameno má integrovaný ramenný popruh s nastaviteľnou dĺžkou. Hlavné vrecko s jednocestným zipsom. Na prednej strane je vrecko so zapínaním na zips. Okrem toho sa v hlavnom vrecku nachádza otvorená priehradka. Taška cez rameno - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: univerzálna (one-size) rozmery: 16 x 21 cm (šírka x výška) taška typu cross-body produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí integrovaný ramenný popruh hlavné vrecko zapínané na zips predné vrecko so zapínaním na zips vnútorné otvorené vrecko hydrofóbna impregnácia vonkajšieho materiálu znižuje absorpciu vlhkosti

Tento produkt nájdete v skupine Tašky na rameno, je v ponuke značky 4F, farebné prevedenie je olivovozelená, olivový v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je určený unisex.

Produkt Unisex taška cez rameno - kaki patrí do skupiny produktov Tašky cez rameno, patrí pod značku 4F, farebný variant je olivovozelená, olivový, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je dizajnovaný unisex.

Unisex taška cez rameno - kaki - parametre produktu

Farbaolivovozelená
Určenieunisex
KategóriaTašky, Olivy, Ľadvinky, Tašky na rameno, Tašky cez rameno
Značka4F
Farbaolivovozelená, olivový
Určenieunisex
E-shop4Fstore.sk

Unisex taška cez rameno - kaki - história ceny a dostupnosti

Unisex taška cez rameno - kaki - ďalšie zaujímavé produkty

Unisex taška cez rameno - kaki - ako nakúpiť najvýhodnejšie?