Forma na čokoládové pralinky - Pery | Forma na vytváranie praliniek z čokolády. Domáce čokoládové pralinky môžete využiť na ozdobenie tort a zákuskov, alebo ich jednoducho vložte do úhľadnej krabičky a venujte k príležitosti narodenín alebo Valentína. | Postup | Rozpustite
Kúsky mliečnej čokolády v tvare kociek sú vhodné pri pečení čokoládových tort, muffins, na ochutenie plnky, krémov, šľahačky alebo sušienok ale rovnako na dozdobenie finálneho dezertu, koláča alebo donuts. Na výrobu bola použitá pravá belgická čokoláda. | Postup | Nasypte
Silikónová forma na vytváranie praliniek z čokolády. Domáce čokoládové pralinky môžete využiť na ozdobenie tort a zákuskov, alebo ich jednoducho vložte do úhľadnej krabičky a venujte k príležitosti narodenín alebo Valentína. | Postup | Rozpustite bielu alebo tmavú čokoládu,
Kúsky horkej čokolády využijete pri namáčaní cakepops, vytváraní polevy alebo čokoládových stekancoch na tortách,koláčoch alebo donuts, do krémov aj cookies. Na výrobu bola použitá pravá belgická čokoláda. | Postup | Kúsky čokolády vložte do misky a ohrievajte v
Kúsky mliečnej čokolády využijete pri namáčaní cakepops, vytváraní polevy alebo čokoládových stekancoch na tortách,koláčoch alebo donuts, do krémov aj cookies. Na výrobu bola použitá pravá belgická čokoláda. | Postup | Kúsky čokolády vložte do misky a ohrievajte v
Forma na vytváranie praliniek z čokolády. Domáce čokoládové pralinky môžete využiť na ozdobenie tort a zákuskov, alebo ich jednoducho vložte do úhľadnej krabičky a venujte k príležitosti narodenín alebo Valentína. | Postup | Rozpustite bielu alebo tmavú čokoládu, pripravenú
Forma na vytváranie praliniek z čokolády. Domáce čokoládové pralinky môžete využiť na ozdobenie tort a zákuskov, alebo ich jednoducho vložte do úhľadnej krabičky a venujte k príležitosti narodenín alebo Valentína. | Postup | Rozpustite bielu alebo tmavú čokoládu, pripravenú
Forma na vytváranie praliniek z čokolády. Domáce čokoládové pralinky môžete využiť na ozdobenie tort a zákuskov, alebo ich jednoducho vložte do úhľadnej krabičky a venujte k príležitosti narodenín alebo Valentína. | Postup | Rozpustite bielu alebo tmavú čokoládu, pripravenú
Forma na vytváranie praliniek z čokolády. Domáce čokoládové pralinky môžete využiť na ozdobenie tort a zákuskov, alebo ich jednoducho vložte do úhľadnej krabičky a venujte k príležitosti narodenín alebo Valentína. | Postup | Rozpustite bielu alebo tmavú čokoládu, pripravenú
Forma na vytváranie praliniek z čokolády. Domáce čokoládové pralinky môžete využiť na ozdobenie tort a zákuskov, alebo ich jednoducho vložte do úhľadnej krabičky a venujte k príležitosti narodenín alebo Valentína. | Postup | Rozpustite bielu alebo tmavú čokoládu, pripravenú
Hnedý fondant s čokoládovou príchuťou je vďaka svojej štruktúre flexibilný, hladký, ľahko použiteľný a po spracovaní úplne stvrdne. Je vhodný pre každého začiatočníka aj profesionálneho cukrára. Z fondantu môžete ľahko vytvárať rôzne tvary alebo dekorácie. S
Čokoládová poleva v praktickej tube je okamžite pripravená k použitiu. Môžete ňou vytvárať stekajúci efekt na tortách, mini tortičkách, dezertoch, donuts, cupcakes, cookies a mnoho ďalšieho. Má výbornú čokoládovú chuť a je možné ňou plniť aj formičky na pralinky a
Vysoko koncentrovaný potravinársky gél na farbenie fondánu, krémov, čokolády a pod. Na vytvorenie dokonalej farby postačí iba malé množstvo potravinového gélu. Tyrkysová jedlá farba sa výborne hodí na torty s chlapčenskou tematikou ale využijete ju aj pri
Hotová zrkadlová poleva s príchuťou čokolády určená na domáce použitie ihneď pripravená k použitiu. Vytvorí krásny lesklý povrch torty alebo dezertu, torty s mirror polevou sú originálnym a chutným dezertom na narodeninové oslavy, svadby a ďalšie spoločenské
Vysoko koncentrovaný potravinársky gél na farbenie fondánu, krémov, čokolády a pod. Na vytvorenie dokonalej farby postačí iba malé množstvo potravinového gélu. Jedlá farba Mint sa výborne hodí na torty s chlapčenskou tematikou ale využijete ju aj pri modelovaní
| Žltá čokoládová poleva v praktickej tube, okamžite pripravená k použitiu. Môžete ňou vytvárať stekajúci efekt na tortách, mini tortičkách, dezertoch, donuts, cupcakes, cookies a mnoho ďalšieho. Má výbornú čokoládovú chuť a je možné ňou plniť aj formičky na
Vysoko koncentrovaný potravinársky gél na farbenie fondánu, krémov, čokolády a pod. Na vytvorenie dokonalej farby postačí iba malé množstvo potravinového gélu. Žltá jedlá farba sa výborne hodí na torty s prírodnou a letnou tématikou ale využijete ju aj pri modelovaní
Modrá čokoládová poleva v praktickej tube, okamžite pripravená k použitiu. Môžete ňou vytvárať stekajúci efekt na tortách, mini tortičkách, dezertoch, donuts, cupcakes, cookies a mnoho ďalšieho. Má výbornú čokoládovú chuť a je možné ňou plniť aj formičky na
| | Ganache je francúzska čokoládová poleva, ktorá oproti bežným polevám prináša viacero výhod a stáva sa čoraz populárnejšou medzi cukrármi. Polevu ganache možno použiť ako plnku do krémov, polevu na cheesecake, torty, cupcakes alebo ako náplň dezertov. | Postup | Hotovú bielu
Čokoládové guličky sú obľúbeným zdobením cookies, donuts, cake pops, brownies a ďalších dezertov. Chrumkavé čokoládové perličky s príchuťou slaného karamelu sú vynikajúce na dozdobenie karamelových cheesecakes. | Zloženie | zmes mlieka a bielej čokolády s karamelovou
Vysoko koncentrovaný potravinársky gél na farbenie fondánu, krémov, čokolády a pod. Na vytvorenie dokonalej farby postačí iba malé množstvo potravinového gélu. Hnedá jedlá farba sa výborne hodí pri výrobe zvieratiek z fondánu a jedlých dekorácií s prírodnou tématikou
Sprej so zamatovým efektom - Biela Čokoláda 100 ml | Jedlý púdrový sprej so zamatovým efektov z bielej čoklolády s obsahom kakaového masla pre dosiahnutie efektu zamatovej štruktúry torty, cheesecakes, dezertov, mousses a ďalších cukroviniek. Zamatový efekt dodá tortám a
Vysoko koncentrovaný potravinársky gél na farbenie fondánu, krémov, čokolády a pod. Na vytvorenie dokonalej farby postačí iba malé množstvo potravinového gélu. Telová jedlá farba sa výborne hodí pri modelovaní figúrok a dekorácií z fondánu. Balené v praktickej
Vysoko koncentrovaný potravinársky gél na farbenie fondánu, krémov, čokolády a pod. Na vytvorenie dokonalej farby postačí iba malé množstvo potravinového gélu. Ružová jedlá farba sa výborne hodí na torty s valentínskou, dievčenskou a dámskou tématikou . Balené v
Vysoko koncentrovaný potravinársky gél na farbenie fondánu, krémov, čokolády a pod. Na vytvorenie dokonalej farby postačí iba malé množstvo potravinového gélu. Červená jedlá farba sa výborne hodí na torty s valentínskou tématikou ale využijete ju aj pri modelovaní jedlých
Jedlá modrá farba na glycerínovej báze v praktickej tube. Vysoko koncentrovaná potravinárska modrá farba na báze glycerínu, vhodná na farbenie poťahovacích hmôt,
Vysoko koncentrovaný potravinársky gél na farbenie fondánu, krémov, čokolády a pod. Na vytvorenie dokonalej farby postačí iba malé množstvo potravinového gélu. Oranžová jedlá farba sa výborne hodí na torty s halloweenskou tématikou ale využijete ju aj pri modelovaní
Peppermintová ochucovacia pasta je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete
Čučoriedková ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť
Mandarínková ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť
Pomarančová ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť
Karamelová ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť
Vanilková ochucovacia pasta je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete
Ochucovacia pasta s príchuťou Tiramisu je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodá lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Je vhodná na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť
Banánová ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť kolieskami
Kokosová ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť strúhaným
| Mangová ochucovacia pasta je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete
Ochucovacia pasta z ruží je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete
Mascarpone ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť makrónkami,
Šľahačková ochucovacia pasta je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete
Jahodová ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť jahodami, aby
Ananásová ochucovacia pasta je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete
Čerešňová ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť
Ovocná ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť lesným alebo
Jablková ochucovacia pasta je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete
Crème Brûlée ochucovacia pasta je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete
Deco melts čokoládové dukátiky s karamelovou príchuťou majú lahodnú, krémovú chuť a oceníte ich pri výrobe čokoládových ozdôb, praliniek, pri stekajúcich polevách ale rovnako na namáčanie cake pops, ovocia, cookies, donuts a ďalších cukroviniek. Takto ozdobené dezerty
Deco melts zelené čokoládové dukátiky majú lahodnú, krémovú chuť a oceníte ich pri výrobe čokoládových ozdôb, praliniek, pri stekajúcich polevách ale rovnako na namáčanie cake pops, ovocia, cookies, donuts a ďalších cukroviniek. Takto ozdobené dezerty sa perfektne
Vysoko koncentrovaný potravinársky gél na farbenie fondánu, krémov, čokolády a pod. Na vytvorenie dokonalej farby postačí iba malé množstvo potravinového gélu. Zlatá jedlá farba sa výborne hodí na svadobné alebo narodeninové torty ale využijete ju aj pri modelovaní jedlých
Deco melts fialové čokoládové dukátiky majú lahodnú, krémovú chuť a oceníte ich pri výrobe čokoládových ozdôb, praliniek, pri stekajúcich polevách ale rovnako na namáčanie cake pops, ovocia, cookies, donuts a ďalších cukroviniek. Takto ozdobené dezerty sa perfektne
Deco melts oranžové čokoládové dukátiky majú lahodnú, krémovú chuť a oceníte ich pri výrobe čokoládových ozdôb, praliniek, pri stekajúcich polevách ale rovnako na namáčanie cake pops, ovocia, cookies, donuts a ďalších cukroviniek. Takto ozdobené dezerty sa perfektne
Deco melts žlté čokoládové dukátiky majú lahodnú, krémovú chuť a oceníte ich pri výrobe čokoládových ozdôb, praliniek, pri stekajúcich polevách ale rovnako na namáčanie cake pops, ovocia, cookies, donuts a ďalších cukroviniek. Takto ozdobené dezerty sa perfektne hodia
Mätová ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť lístkami
Žuvačková ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty sú vhodné na detskú
Deco melts zelené čokoládové dukátiky majú lahodnú, krémovú chuť a oceníte ich pri výrobe čokoládových ozdôb, praliniek, pri stekajúcich polevách ale rovnako na namáčanie cake pops, ovocia, cookies, donuts a ďalších cukroviniek. Takto ozdobené dezerty sa perfektne
Deco melts modré čokoládové dukátiky majú lahodnú, krémovú chuť a oceníte ich pri výrobe čokoládových ozdôb, praliniek, pri stekajúcich polevách ale rovnako na namáčanie cake pops, ovocia, cookies, donuts a ďalších cukroviniek. Takto ozdobené dezerty sa perfektne hodia na
Deco melts čierne čokoládové dukátiky majú lahodnú, krémovú chuť a oceníte ich pri výrobe čokoládových ozdôb, praliniek, pri stekajúcich polevách ale rovnako na namáčanie cake pops, ovocia, cookies, donuts a ďalších cukroviniek. Takto ozdobené dezerty sa perfektne