Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Ganache je francúzska čokoládová poleva, ktorá oproti bežným polevám prináša viacero výhod a stáva sa čoraz populárnejšou medzi cukrármi. Polevu ganache možno použiť ako plnku do krémov, polevu na cheesecake, torty, cupcakes alebo ako náplň dezertov.
Postup
Hotovú bielu ganache polevu postačí zohriať v mikrovlnnej rúre po dobu 1 minúty alebo klasicky ohriať vo vodnom kúpeli. V chladničke ganáž stuhne. 1 bal postačí na pokrytie torty s priemerom 25 cm alebo dvojité naplnenie torty s priemerom 20 cm či ozdobu 20 - 25 ks cupcakes.
1. Ak chcete použiť na naplnenie torty - stačí poriadne hmotu vyšľahať do vzdušnej ľahkej krémovej konzistencie, naplniť vrecko a plniť.
2. Ak chcete použiť ganache na pokrytie torty zohrejte hmotu v mikrovlnke cca 1minútu pri 340W alebo v hrnci vo vodnom kúpeli - stačí poriadne hmotu zmixovať do krémovej konzistencie a naplniť vrecko na zdobenie. Zvoliť vhodnú špičku a zdobiť.
3. Ak chcete spraviť pevný maslový krém, tak v miske vymiešajte túto zmes a 150 g masla. Celé mixujte na vysokých otáčkach po dobu asi 5 minút.
Zloženie
rastlinný tuk (palmový, bambucké maslo), cukor, sušené odstredené mlieko, smotanový prášok, emulgátor: E322 (sója), aróma.
FunCakes Ready To Use Ganache Dark Choco 260 g
Ganache FunCakes Ready To Use má bohatú chuť tmavej čokolády. Môže sa používať na obaľovanie koláčov, plnenie koláčov a zdobenie polevou. Je výborný aj ako čokoládová náplň, príchuť do zmrzliny alebo bavarois. Jednoduché používanie. Ganache stuhne v chladničke.
Na pokrytie a naplnenie (2 vrstvy) torty s priemerom 20 cm alebo na pokrytie a naplnenie (1 vrstva) torty s priemerom 25 cm. Vystačí na 20 - 25 otočení koláčikov.
Obsah: 260 g
Skladujte na chladnom a suchom mieste pri teplote maximálne 25 stupňov.
Příprava: Ohrievajte v mikrovlnnej rúre pri výkone 340 W približne 1 minútu.
Zloženie: rastlinný tuk (palmový, bambucký), rastlinný olej (repkový), cukor, odtučnený kakaový prášok, sušené odstredené mlieko, emulgátor: E322 (sója), aróma (vanilín).
Produkt Hotová tmavá čokoládová ganache - na okamžité použitie - 260 g - FunCakes #8276308 označuje EAN kód 8720512690538.
Energetická hodnota | 2450 kJ |
Tuky | 42 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 18 g |
Sacharidy | 43 g |
- z toho cukry | 42 g |
Bielkoviny | 6.5 g |
Soľ | 0.1 g |
Netto hmotnosť | 260 g |
Alergény (vr. možnej krížovej kontaminácie) | Sójové zrná, Mlieko |
Príchuť (aróma) | Čokoláda |
Farba | Hnědá |
Krajina pôvodu | Holandsko |
Druh čokolády | Hořká čokoláda |
Distribuce | SK |
Kategória | Čokolády, Čokoláda, Šťavy |
EAN | 8720512690538 |
| | Ganache je francúzska čokoládová poleva, ktorá oproti bežným polevám prináša viacero výhod a stáva sa čoraz populárnejšou medzi cukrármi. Polevu ganache možno použiť ako plnku do krémov, polevu na cheesecake, torty, cupcakes alebo ako náplň dezertov. | Postup | Hotovú bielu
FunCakes Ready To Use Ganache White Choco 260 g. Ganache FunCakes Ready To Use má bohatú chuť bielej čokolády. Môže sa používať na obaľovanie koláčov, plnenie koláčov a zdobenie polevou. Je výborný aj ako čokoládová náplň, príchuť do zmrzliny alebo bavarois. Jednoduché
Ganache je francúzska čokoládová poleva, ktorá oproti bežným polevám prináša viacero výhod a stáva sa čoraz populárnejšou medzi cukrármi. Polevu ganache možno použiť ako plnku do krémov, polevu na cheesecake, torty, cupcakes alebo ako náplň dezertov. | Postup | Hotovú bielu
Čokoládová poleva v praktickej tube je okamžite pripravená k použitiu. Môžete ňou vytvárať stekajúci efekt na tortách, mini tortičkách, dezertoch, donuts, cupcakes, cookies a mnoho ďalšieho. Má výbornú čokoládovú chuť a je možné ňou plniť aj formičky na pralinky a
Hotová zrkadlová poleva s príchuťou čokolády určená na domáce použitie ihneď pripravená k použitiu. Vytvorí krásny lesklý povrch torty alebo dezertu, torty s mirror polevou sú originálnym a chutným dezertom na narodeninové oslavy, svadby a ďalšie spoločenské
Modrá čokoládová poleva v praktickej tube, okamžite pripravená k použitiu. Môžete ňou vytvárať stekajúci efekt na tortách, mini tortičkách, dezertoch, donuts, cupcakes, cookies a mnoho ďalšieho. Má výbornú čokoládovú chuť a je možné ňou plniť aj formičky na
| Žltá čokoládová poleva v praktickej tube, okamžite pripravená k použitiu. Môžete ňou vytvárať stekajúci efekt na tortách, mini tortičkách, dezertoch, donuts, cupcakes, cookies a mnoho ďalšieho. Má výbornú čokoládovú chuť a je možné ňou plniť aj formičky na
Čokoládovými guličkami môžete zdobiť košíčky, torty, tartaletky a ďalšie dezerty. Hotové čokoládové guličky sú chutnou dekoráciou tort a koláčov. Je možné ich farbiť jedlými farebnými sprejmi alebo prachovými farbivami a docieliť tak zaujímavý a originálny
Čokoládovými guličkami môžete zdobiť košíčky, torty, tartaletky a ďalšie dezerty. Hotové čokoládové guličky sú chutnou dekoráciou tort a koláčov. Je možné ich farbiť jedlými farebnými sprejmi alebo prachovými farbivami a docieliť tak zaujímavý a originálny finiš
Hnedý fondant s čokoládovou príchuťou je vďaka svojej štruktúre flexibilný, hladký, ľahko použiteľný a po spracovaní úplne stvrdne. Je vhodný pre každého začiatočníka aj profesionálneho cukrára. Z fondantu môžete ľahko vytvárať rôzne tvary alebo dekorácie. S
Vysoko koncentrovaný potravinársky gél na farbenie fondánu, krémov, čokolády a pod. Na vytvorenie dokonalej farby postačí iba malé množstvo potravinového gélu. Tyrkysová jedlá farba sa výborne hodí na torty s chlapčenskou tematikou ale využijete ju aj pri
Kúsky mliečnej čokolády využijete pri namáčaní cakepops, vytváraní polevy alebo čokoládových stekancoch na tortách,koláčoch alebo donuts, do krémov aj cookies. Na výrobu bola použitá pravá belgická čokoláda. | Postup | Kúsky čokolády vložte do misky a ohrievajte v
Čokoládové guličky sú obľúbeným zdobením cookies, donuts, cake pops, brownies a ďalších dezertov. Chrumkavé čokoládové perličky s príchuťou slaného karamelu sú vynikajúce na dozdobenie karamelových cheesecakes. | Zloženie | zmes mlieka a bielej čokolády s karamelovou
Kúsky horkej čokolády využijete pri namáčaní cakepops, vytváraní polevy alebo čokoládových stekancoch na tortách,koláčoch alebo donuts, do krémov aj cookies. Na výrobu bola použitá pravá belgická čokoláda. | Postup | Kúsky čokolády vložte do misky a ohrievajte v
Mliečna čokoládová poleva v praktickej tube, okamžite pripravená k použitiu. Môžete ňou vytvárať stekajúci efekt na tortách, mini tortičkách, dezertoch, donuts, cupcakes, cookies a mnoho ďalšieho. Má výbornú čokoládovú chuť a je možné ňou plniť aj formičky na
Vysoko koncentrovaný potravinársky gél na farbenie fondánu, krémov, čokolády a pod. Na vytvorenie dokonalej farby postačí iba malé množstvo potravinového gélu. Žltá jedlá farba sa výborne hodí na torty s prírodnou a letnou tématikou ale využijete ju aj pri modelovaní
Vysoko koncentrovaný potravinársky gél na farbenie fondánu, krémov, čokolády a pod. Na vytvorenie dokonalej farby postačí iba malé množstvo potravinového gélu. Hnedá jedlá farba sa výborne hodí pri výrobe zvieratiek z fondánu a jedlých dekorácií s prírodnou tématikou
Kúsky mliečnej čokolády v tvare kociek sú vhodné pri pečení čokoládových tort, muffins, na ochutenie plnky, krémov, šľahačky alebo sušienok ale rovnako na dozdobenie finálneho dezertu, koláča alebo donuts. Na výrobu bola použitá pravá belgická čokoláda. | Postup | Nasypte
Vysoko koncentrovaný potravinársky gél na farbenie fondánu, krémov, čokolády a pod. Na vytvorenie dokonalej farby postačí iba malé množstvo potravinového gélu. Zelenú jedlú farbu môžete využiť pri modelovaní okvetných lístkov, trávy a ďalších prírodných jedlých
Ananásová ochucovacia pasta je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete
Čučoriedková ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť
Pomarančová ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť
Karamelová ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť
Pistáciová ochucovacia pasta je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete