GRIZLY Raw BEAR kokos-kešu-kakao 55 g | | Kombináciou mletých sušených datlí, kokosu, kešu orieškov a kakaa vznikne výborná tyčinka, na ktorej si určite rady pochutnajú aj deti. Vďaka spracovaniu metódou raw si všetky ingrediencie zachovali živiny, vitamíny a minerálne látky. A
GRIZLY Kokosové chipsy kakaové BIO 100 g | | Správny fanúšik kokosu vie, že ho nie je nikdy dosť. A že je výborný v akejkoľvek forme – strúhaný, na plátky alebo napríklad v podobe sladených kokosových kociek. Čo by ste však povedali takým kokosovým chipsom? Sú zdravšou
GRIZLY Kakaový prášok BIO 250 g | | Vlastnosti a výhody: Prášok je vyrobený z pražených kakaových bôbov s obsahom tuku medzi 10-12%. Nie je zalkalizovaný. Kakaový prášok sa vyrába zo semien plodov kakaovníka pravého (Theobroma Cacao čiže pokrm bohov). Kakaovníky boli pestované
GRIZLY Kakaová hmota 100% 250 g | | Kakaová hmota je vlastne 100% horká čokoláda. Nie nadarmo je preto základnou zložkou pri výrobe kvalitnej čokolády – čím viac percent kakaovej hmoty čokolády obsahuje, tým je jej chuť viac horká. Hmota vzniká namletím starostlivo vybranej
Grizly Kakaové bôby nepražené zlomky BIO 250 g | | Zlomky čistej kakaovej hmoty sú vyrábané z výnimočných ekvádorských kakaových bôbov. Vznikajú mletím sušených alebo pražených kakaových bôbov v špeciálnych mlynoch. Kakaová hmota je základnou surovinou pre výrobu čokolády
GRIZLY Kakaové bôby nepražené 500 g | | Kakaové bôby sú plody kakaovníka a jedná sa vlastne o stopercentné kakao. Sú základom čokoládových výrobkov a už Aztékovia ich označovali ako pokrm bohov. Nepražené kakaové bôby sú samozrejme prirodzenejšie, než ich pražená forma
GRIZLY Mliečna čokoláda 32% 500g | | Vlastnosti a výhody: Mliečnu čokoládu s 32% obsahom kakaa vo forme kôstok využijete obzvlášť pre pekársku a cukrársku výrobu. Má bod topenia medzi 31 a 35 stupňami. Kakao v čokoláde sa získava z kakaovníka, rastliny bohaté na minerálne
GRIZLY Horká čokoláda 70% 500 g | | Vlastnosti a výhody: Horkú čokoládu s 70% obsahom kakaa vo forme kôstok využijete obzvlášť pre pekársku a cukrársku výrobu. Má bod topenia medzi 31 a 35 stupňami. Kakao v čokoláde sa získava z kakaovníka, rastliny bohaté na minerálne látky a
GRIZLY Horká 60% čokoláda 500 g | | | Administratívne zaradenie: Čokoládové produkty | Zloženie: Kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, emulgátor (sójový lecitín), vanilkový extrakt Bourbon Madagascar | Krajina pôvodu: Česko | Skladovanie:
GRIZLY Belgická horká čokoláda 500 g | | | Administratívne zaradenie: Čokoládové kôstky | Zloženie: Kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, sójový lecitin, prírodná vanilková aroma. Min. podíl kakaa v %: 54,5 % (35,1 % kakaové maslo a 19,4 % odtučnený kakaový prášok). | Min
Grizly Kakaové bôby nepražené zlomky BIO 500 g | | Zlomky čistej kakaovej hmoty sú vyrábané z výnimočných ekvádorských kakaových bôbov. Vznikajú mletím sušených alebo pražených kakaových bôbov v špeciálnych mlynoch. Kakaová hmota je základnou surovinou pre výrobu čokolády
Grizle Kakaové maslo pražené BIO 250 g | | | Administratívne zaradenie: Rastlinný tuk | Zloženie: Kakaové maslo * 100% | * CZ-BIO-003 produkt ekologického poľnohospodárstva | Krajina pôvodu: Peru | Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste. | | | Vlastnosti a výhody: Kakaové
Celé balenie 15x GRIZLY Raw BEAR kokos-kešu-kakao 55 g | | Ovocná RAW tyčinka zomletá z čerstvých datlí s kokosom, kešu a kakaom je výbornou desiatou pre deti i dospelých. Tyčinka je samozrejme bez lepku a pridaného cukru alebo konzervantov. | | Zloženie: Sušené datle, strúhaný kokos