Medzi najviac zastúpené značky patria Manu cafe, BOMBus, NUTREND, GRIZLY, Nestlé, Vivani, eTabletka, Allnature, Valor, VanaVita, Bio Nebio, CARLA, AmeliaHome, Amix, ZIAJA, SANTÉ, KetoMix, COUNTRY LIFE, FIT, Millefiori, 3Pagen, Manu tea, DomTextilu, MILLEFIORI MILANO alebo domtextilu.sk. Všetky značky
Grizle Kakaové maslo pražené BIO 250 g | | | Administratívne zaradenie: Rastlinný tuk | Zloženie: Kakaové maslo * 100% | * CZ-BIO-003 produkt ekologického poľnohospodárstva | Krajina pôvodu: Peru | Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste. | | | Vlastnosti a výhody: Kakaové
GRIZLY Kakaový prášok BIO 250 g | | Vlastnosti a výhody: Prášok je vyrobený z pražených kakaových bôbov s obsahom tuku medzi 10-12%. Nie je zalkalizovaný. Kakaový prášok sa vyrába zo semien plodov kakaovníka pravého (Theobroma Cacao čiže pokrm bohov). Kakaovníky boli pestované
GRIZLY Kakaové bôby nepražené 500 g | | Kakaové bôby sú plody kakaovníka a jedná sa vlastne o stopercentné kakao. Sú základom čokoládových výrobkov a už Aztékovia ich označovali ako pokrm bohov. Nepražené kakaové bôby sú samozrejme prirodzenejšie, než ich pražená forma
Grizly Kakaové bôby nepražené zlomky BIO 500 g | | Zlomky čistej kakaovej hmoty sú vyrábané z výnimočných ekvádorských kakaových bôbov. Vznikajú mletím sušených alebo pražených kakaových bôbov v špeciálnych mlynoch. Kakaová hmota je základnou surovinou pre výrobu čokolády
GRIZLY Kakaová hmota 100% 250 g | | Kakaová hmota je vlastne 100% horká čokoláda. Nie nadarmo je preto základnou zložkou pri výrobe kvalitnej čokolády – čím viac percent kakaovej hmoty čokolády obsahuje, tým je jej chuť viac horká. Hmota vzniká namletím starostlivo vybranej
Grizly Kakaové bôby nepražené zlomky BIO 250 g | | Zlomky čistej kakaovej hmoty sú vyrábané z výnimočných ekvádorských kakaových bôbov. Vznikajú mletím sušených alebo pražených kakaových bôbov v špeciálnych mlynoch. Kakaová hmota je základnou surovinou pre výrobu čokolády
GRIZLY Kokosové chipsy kakaové BIO 100 g | | Správny fanúšik kokosu vie, že ho nie je nikdy dosť. A že je výborný v akejkoľvek forme – strúhaný, na plátky alebo napríklad v podobe sladených kokosových kociek. Čo by ste však povedali takým kokosovým chipsom? Sú zdravšou
Orechy Grizly Lieskové orechy v bielej čokoláde a kakau by @mamadomisha 200 g:Zmena farebného štýlu šablóny pre potravinyLieskové orechy v bielej čokoláde a kakau GrizlyBy @mamadomisha, 200 gLieskové orechy v bielej čokoláde a kakau Grizly vás nadchnú svojou chuťou. Chrumkavé
GRIZLY Raw BEAR kokos-kešu-kakao 55 g | | Kombináciou mletých sušených datlí, kokosu, kešu orieškov a kakaa vznikne výborná tyčinka, na ktorej si určite rady pochutnajú aj deti. Vďaka spracovaniu metódou raw si všetky ingrediencie zachovali živiny, vitamíny a minerálne látky. A
Celé balenie 15x GRIZLY Raw BEAR kokos-kešu-kakao 55 g | | Ovocná RAW tyčinka zomletá z čerstvých datlí s kokosom, kešu a kakaom je výbornou desiatou pre deti i dospelých. Tyčinka je samozrejme bez lepku a pridaného cukru alebo konzervantov. | | Zloženie: Sušené datle, strúhaný kokos
GRIZLY Belgická horká čokoláda 500 g | | | Administratívne zaradenie: Čokoládové kôstky | Zloženie: Kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, sójový lecitin, prírodná vanilková aroma. Min. podíl kakaa v %: 54,5 % (35,1 % kakaové maslo a 19,4 % odtučnený kakaový prášok). | Min
GRIZLY Horká 60% čokoláda 500 g | | | Administratívne zaradenie: Čokoládové produkty | Zloženie: Kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, emulgátor (sójový lecitín), vanilkový extrakt Bourbon Madagascar | Krajina pôvodu: Česko | Skladovanie:
GRIZLY Mliečna čokoláda 32% 500g | | Vlastnosti a výhody: Mliečnu čokoládu s 32% obsahom kakaa vo forme kôstok využijete obzvlášť pre pekársku a cukrársku výrobu. Má bod topenia medzi 31 a 35 stupňami. Kakao v čokoláde sa získava z kakaovníka, rastliny bohaté na minerálne
GRIZLY Horká čokoláda 70% 500 g | | Vlastnosti a výhody: Horkú čokoládu s 70% obsahom kakaa vo forme kôstok využijete obzvlášť pre pekársku a cukrársku výrobu. Má bod topenia medzi 31 a 35 stupňami. Kakao v čokoláde sa získava z kakaovníka, rastliny bohaté na minerálne látky a