Ryžové vločky vznikajú lisovaním ryže. Patria medzi prirodzene bezlepkové a ľahko stráviteľné potraviny, ktoré vás rýchlo zasýtia. Predstavujú bohatý zdroj komplexných sacharidov so zastúpením vitamínov skupiny B a minerálnych látok (predovšetkým draslíka a fosforu) v
Ryžové vločky vznikajú lisovaním ryže. Patria medzi prirodzene bezlepkové a ľahko stráviteľné potraviny, ktoré vás rýchlo zasýtia. Predstavujú bohatý zdroj komplexných sacharidov so zastúpením vitamínov skupiny B a minerálnych látok (predovšetkým draslíka a fosforu) v
Neaktívne lahôdkové droždie je prirodzene bezlepkové. Vhodné pre vegánov a vegetariánov - prirodzene obsahuje spektrum vitamínov, minerálnych látok a tiež je bohaté na bielkoviny. Je vo forme malých vločiek a nedráždi črevnú mikroflóru ako bežné kvasnice. | | Návod na
Klasický puding, ako ho poznáme z detstva. Pripravte si sladkú maškrtu obohatenú napríklad o ovocie alebo orechy. | | Návod na prípravu: Mlieko privedieme do varu. 100 g pudingu rozmiešame v 200 ml mlieka. Za stáleho miešania pomaly pridávame do vriaceho mlieka a varíme 2
Klasický puding, ako ho poznáme z detstva. Pripravte si sladkú maškrtu obohatenú napríklad o ovocie alebo orechy. | | Návod na prípravu: Mlieko privedieme do varu. 100 g pudingu rozmiešame v 200 ml mlieka. Za stáleho miešania pomaly pridávame do vriaceho mlieka a varíme 2
Klasický puding, ako ho poznáme z detstva. Pripravte si sladkú maškrtu obohatenú napríklad o ovocie alebo orechy. | | Návod na prípravu: Mlieko privedieme do varu. 100 g pudingu rozmiešame v 200 ml mlieka. Za stáleho miešania pomaly pridávame do vriaceho mlieka a varíme 2
Ryžové vločky vznikajú lisovaním ryže. Patria medzi prirodzene bezlepkové a ľahko stráviteľné potraviny, ktoré vás rýchlo zasýtia. Predstavujú bohatý zdroj komplexných sacharidov so zastúpením vitamínov skupiny B a minerálnych látok (predovšetkým draslíka a fosforu) v
Bezlepková náhrada múky na obaľovanie či zahusťovanie jedál. | | Návod na prípravu: Používa sa na obaľovanie mäsa či zeleniny a na zahusťovanie polievok. | | Zloženie: Extrudovaná kukuričná krupica | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota 1334 kJ / 319 kcal | Tuky
Klasický puding, ako ho poznáme z detstva. Pripravte si sladkú maškrtu obohatenú napríklad o ovocie alebo orechy. | | Návod na prípravu: Mlieko privedieme do varu. 100 g pudingu rozmiešame v 200 ml mlieka. Za stáleho miešania pomaly pridávame do vriaceho mlieka a varíme 2
Neaktívne lahôdkové droždie je prirodzene bezlepkové. Vhodné pre vegánov a vegetariánov - prirodzene obsahuje spektrum vitamínov, minerálnych látok a tiež je bohaté na bielkoviny. Je vo forme malých vločiek a nedráždi črevnú mikroflóru ako bežné kvasnice. | | Návod na
Ryžové vločky vznikajú lisovaním ryže. Patria medzi prirodzene bezlepkové a ľahko stráviteľné potraviny, ktoré vás rýchlo zasýtia. Predstavujú bohatý zdroj komplexných sacharidov so zastúpením vitamínov skupiny B a minerálnych látok (predovšetkým draslíka a fosforu) v
Bezlepková náhrada múky na obaľovanie či zahusťovanie jedál. | | Návod na prípravu: Používa sa na obaľovanie mäsa či zeleniny a na zahusťovanie polievok. | | Zloženie: Extrudovaná kukuričná krupica | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota 1334 kJ / 319 kcal | Tuky
Klasický puding, ako ho poznáme z detstva. Pripravte si sladkú maškrtu obohatenú napríklad o ovocie alebo orechy. | | Návod na prípravu: Mlieko privedieme do varu. 100 g pudingu rozmiešame v 200 ml mlieka. Za stáleho miešania pomaly pridávame do vriaceho mlieka a varíme 2
Klasický puding, ako ho poznáme z detstva. Pripravte si sladkú maškrtu obohatenú napríklad o ovocie alebo orechy. | | Návod na prípravu: Mlieko privedieme do varu. 100 g pudingu rozmiešame v 200 ml mlieka. Za stáleho miešania pomaly pridávame do vriaceho mlieka a varíme 2
Neaktívne lahôdkové droždie je prirodzene bezlepkové. Vhodné pre vegánov a vegetariánov - prirodzene obsahuje spektrum vitamínov, minerálnych látok a tiež je bohaté na bielkoviny. Je vo forme malých vločiek a nedráždi črevnú mikroflóru ako bežné kvasnice. | | Návod na
Bezlepková náhrada múky na obaľovanie či zahusťovanie jedál. | | Návod na prípravu: Používa sa na obaľovanie mäsa či zeleniny a na zahusťovanie polievok. | | Zloženie: Extrudovaná kukuričná krupica | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota 1334 kJ / 319 kcal | Tuky
Ryžové vločky vznikajú lisovaním ryže. Patria medzi prirodzene bezlepkové a ľahko stráviteľné potraviny, ktoré vás rýchlo zasýtia. Predstavujú bohatý zdroj komplexných sacharidov so zastúpením vitamínov skupiny B a minerálnych látok (predovšetkým draslíka a fosforu) v
Klasický puding, ako ho poznáme z detstva. Pripravte si sladkú maškrtu obohatenú napríklad o ovocie alebo orechy. | | Návod na prípravu: Mlieko privedieme do varu. 100 g pudingu rozmiešame v 200 ml mlieka. Za stáleho miešania pomaly pridávame do vriaceho mlieka a varíme 2
Klasický puding, ako ho poznáme z detstva. Pripravte si sladkú maškrtu obohatenú napríklad o ovocie alebo orechy. | | Návod na prípravu: Mlieko privedieme do varu. 100 g pudingu rozmiešame v 200 ml mlieka. Za stáleho miešania pomaly pridávame do vriaceho mlieka a varíme 2
Neaktívne lahôdkové droždie je prirodzene bezlepkové. Vhodné pre vegánov a vegetariánov - prirodzene obsahuje spektrum vitamínov, minerálnych látok a tiež je bohaté na bielkoviny. Je vo forme malých vločiek a nedráždi črevnú mikroflóru ako bežné kvasnice. | | Návod na
Bezlepková náhrada múky na obaľovanie či zahusťovanie jedál. | | Návod na prípravu: Používa sa na obaľovanie mäsa či zeleniny a na zahusťovanie polievok. | | Zloženie: Extrudovaná kukuričná krupica | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota 1334 kJ / 319 kcal | Tuky
Klasický puding, ako ho poznáme z detstva. Pripravte si sladkú maškrtu obohatenú napríklad o ovocie alebo orechy. | | Návod na prípravu: Mlieko privedieme do varu. 100 g pudingu rozmiešame v 200 ml mlieka. Za stáleho miešania pomaly pridávame do vriaceho mlieka a varíme 2
Neaktívne lahôdkové droždie je prirodzene bezlepkové. Vhodné pre vegánov a vegetariánov - prirodzene obsahuje spektrum vitamínov, minerálnych látok a tiež je bohaté na bielkoviny. Je vo forme malých vločiek a nedráždi črevnú mikroflóru ako bežné kvasnice. | | Návod na
Neaktívne lahôdkové droždie je prirodzene bezlepkové. Vhodné pre vegánov a vegetariánov - prirodzene obsahuje spektrum vitamínov, minerálnych látok a tiež je bohaté na bielkoviny. Je vo forme malých vločiek a nedráždi črevnú mikroflóru ako bežné kvasnice. | | Návod na