Syrup Sport & Energy - Essens výživový doplnok

Syrup Sport & Energy - Essens výživový doplnok

Syrup Sport & Energy - Essens výživový doplnok

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 39 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Syrup Sport & Energy - Essens výživový doplnok - popis produktu

Essens sirup energia a športVýživové doplnkySyrup Sport & Energy od Essens je výživový doplnok z červeného pomaranča, určený na dodanie energie na športový výkon a sústredenie, pomáha aj chudnúť a má nabudzujúce účinky. Syrup Sport & EnergySirup od Essens bol navrhnutý aby pomocou účinných rastlinných látok dodal telu potrebnú energiu. Sirup je je vhodný pre ľudí ktorý neobľubujú tablety a kapsule. Produkt neobsahuje lepok, laktózu ani syntetika a je vhodný pre vegánovPodstatnou látkou v sirupe Immunity for kids sú fruktooligosacharidy. FOS sú silné prebiotiká a dodávaju sirupu aj sladku chuť. Sú prospešné pre trávenie - vyživujú črevné baktérie a tým budujú odolnosť organizmu pred infekciou. ESSENS SYRUP SPORT & ENERGY:podporuje sústredenie, psychickú pohodu a celkovú energiu telapodpora vytrvalostných športových výkonovproti oxidačnému stresupodpora srdca a nervovej sústavyproti únavepodpora chudnutia Cezmína paraguajskáYerba maté je juhoamerická rastlina s vysokým obsahom minerálov, vitamínov a antioxidantov. Cezmína zlepšuje pamäť, náladu, dodáva energiu, podpora spaľovania tukov Taurin (aminokyselina)antioxidant, stimuluje centrálnu nervovú sústavu a zvyšje koncentráciu a výkon pri cvičení či športe. Kofeínpodporuje účinky taurínu, pôsobí na srdcovú činnosť a dodáva energiu. Zloženie: Taurín, extrakt z listov cezmíny paraguajskej, kofeín, regulátory kyslosti: kyselina citrónová, konzervanty: benzoan sodný, sorban draselný, sladidlá: fruktooligosacharidy, rozpúšťadlá: pitná voda purifikovaná, glycerol, aróma: prírodná aróma červeného pomaranča, extrakt z koreňa ženšenu. Dávkovanie:1 - 7 dní: 5ml 3x denne8 - 14 dní: 5ml 2x denne, večer 10 mlod 15 dňa: ráno 5 ml, večer 15 mlMaximálna denná dávka, ktorá sa nesmie presiahnuť je 20ml čistého sirupu denne (riediť 1:5) Objem: 0,7l Nezávislý distribútor firmy Essens. Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ: Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale. Nie je určené deťom do 3 rokov veku, tehotným a dojčiacim ženám.

Produkt Syrup Sport & Energy - Essens výživový doplnok je možné nájsť medzi produktmi v skupine Výživové doplnky, patrí značke Essens.

Tento produkt nájdete v skupine Doplnky výživy, je v ponuke značky Essens.

Produkt Syrup Sport & Energy - Essens výživový doplnok patrí do skupiny produktov Športové doplnky, vyrába ho značka Essens.

Syrup Sport & Energy - Essens výživový doplnok - parametre produktu

Syrup Sport & Energy - Essens výživový doplnok - história ceny a dostupnosti

Syrup Sport & Energy - Essens výživový doplnok - ďalšie zaujímavé produkty

Syrup Sport & Energy - Essens výživový doplnok - ako nakúpiť najvýhodnejšie?