Essens KETOFERM

Essens KETOFERM

Essens KETOFERM

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 24,60 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Essens KETOFERM - popis produktu

Essens Keto FermVýživové doplnky na chudnutie Keto Ferm od Essens je výživový doplnok na chudnutie pomocou keto diety ktorý obsahuje kombináciu významných látok:jablčna vlákninafermentované extrakty35 druhov ovoci a zeleniny fermenotvaných ušľachtilými baktériami, tak že vzniká vzácna širokospektrálna mikrovlánina.Produkt je vyrobený v Česku z kvalitných ingrediencii, ktoré sú nezávadné, netoxické, neobsahujú konzervačné látky, stabilizatory ani farbivá. Produkt je vhodný aj pre vegánov a neobsahuje laktózu a lepok. KetoFerm účinky:proti zápchepodpora chudnutiaširokosprektrálna vláknina z 35 druhov ovociapodpora imunitybez cukrov a kozervačných látokantioxidant Fruktooligosacharidy - prebiotická vláknina, ktorá stimuluje rast prospešných baktérii v traviacom trakte, podporuju imunitný systém. Keto dietaJe efektívna dieta, ktorá pomáha efektívne redukovať hmostnosť, pri správnom užívaní diety je možné schudnúť z tukov 1,5 - 2 kg. Keto dieta zamedzuje pocitu hladu, ochraňuje svalstvo a čo je podstatné netvorí Jojo efekt.Keto dieta zabezpečuje rýchle spaľovanie tukov a zároveň dodáva telo všetky potrebné látky ako sú stopové prvky či proteíny.Hlavné zásady Keto diety:Pravidelný pitný režim 2-3 litre vody alebo zeleného (čierného) čaju - sladené nápoje sú prísne zakázane.Konzumácia povolenej zeleniny 500- 800g denne - kvôli potrebnej vláknineNikdy nevynechať žiadne proteínové jedlo hoci nebudete mať chuť - základný princip diety je 5x denne odporúčané jedlo.Dávkovanie: 1 cps ráno počas jedla - zapiť vodouObsah: 30 cpsUpozornenie podľa nariadenia komisie EÚ: Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale

Produkt Essens KETOFERM patrí do skupiny produktov Výživové doplnky, patrí značke Essens, nájdete ho u predajcu Bohatstvo-Prírody.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Doplnky výživy, je v ponuke značky Essens v ponuke e-shopu Bohatstvo-Prírody.sk.

Essens KETOFERM - parametre produktu

Essens KETOFERM - história ceny a dostupnosti

Essens KETOFERM - ďalšie zaujímavé produkty

Essens KETOFERM - ako nakúpiť najvýhodnejšie?