Swix Infinity Just Click

Swix Infinity Just Click

Swix Infinity Just Click

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Swix Infinity Just Click - popis produktu

Palice na bežky Swix Infinity Just Click:Každý milovník bežeckého lyžovania potrebuje na bežkách náležitú podporu. Paličky na bežky Swix sa stanú šikovným spoločníkom a skvele rozšíria bežkársku výbavu. Sú zhotovené z hliníka, ktorý im dáva mimoriadnu pevnosť. Ich dĺžka je135 cm. Pri držadle paličiek nechýba nacvakávacie pútko na jednoduché a pohodlné pripevnenie k rukaviciam. Dizajn paličiek na bežky bol vytvorený na sezónu 2022/2023. Palice na bežky Swix vážia 740 g.Hlavné vlastnosti paličiek na bežky Swix Infinity Just ClickPaličky na bežky Swix sú nevyhnutné pre kompletnú výbavu každého bežkáraZaistia správny odpich a efektívny behDĺžka palíc je 135 cmVeľmi odolná hliníková konštrukciaRukoväť: korokHodia sa pre mužov a ženyJe možné ich pomocou pútka pripnúť k rukaviciamDisponujú pútkom, ktoré je odnímateľnéVlastnosti držadla: tvrdéPalice na bežky Swix dotvára čierna a žltá farba

Produkt Swix Infinity Just Click je možné nájsť medzi produktmi v skupine Bežecké lyžovanie od značky Swix v ponuke e-shopu Alza.sk.

Swix Infinity Just Click - parametre produktu

KategóriaPalice, Bežecké lyžovanie
ZnačkaSwix
E-shopAlza.sk

Swix Infinity Just Click - história ceny a dostupnosti

Swix Infinity Just Click - ďalšie zaujímavé produkty

Swix Infinity Just Click - ako nakúpiť najvýhodnejšie?