Swix Endure W

Swix Endure W

Swix Endure W

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 40,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Swix Endure W - popis produktu

Rukavice na bežky Swix Endure W: Swix Endure W sú parádne dámske rukavice určené pre všetkých, ktorí sa chystajú vyraziť na bežky. Tieto lyžiarske rukavice majú klasický prstový variant a strih určený práve na bežkovanie, ale využitie určite nájdu aj pri bežnej turistike. Tomu je prispôsobený aj ideálny tepelný komfort, ktorý poskytuje najmä izolačná vrstva PrimaLoft. Na vonkajšej časti sú skombinované materiály, ako je polyester, polyamid, bavlna a elastan. Pre maximálnu odolnosť je dlaň zo syntetickej kože a jej silikónová úprava zaisťuje lepšie uchopenie palíc. Výhodou je možnosť rukavicami Swix ovládať dotykové displeje a taktiež výber 5 rôznych veľkostí.  Kľúčové vlastnosti dámskych rukavíc na bežky Swix Endure WSwix Endure W sú parádne dámske rukavice určené na bežkyIde o klasický prstový variant so strihom určeným práve na bežkovanieVyužitie určite nájdu aj pri bežnej turistikeTepelný komfort poskytuje izolačná vrstva PrimaLoftZ vonkajšej časti sú skombinované materiály, ako je polyester, polyamid, bavlna a elastanPre maximálnu odolnosť je dlaň zo syntetickej kožeSilikónová úprava zaisťuje lepšie uchopenie palícVýhodou je možnosť rukavicami Swix ovládať dotykové displejeFarebné vyhotovenie: čierne s bielym logom značkyMateriál: Líce: 100 % polyuretán, rub: 100 % polyamidMateriál 2: 85 % polyester, 15 % elastanMateriál 3: 80 % bavlna, 20 % polyesterMateriál 4: 90 % polyamid, 10 % elastanMateriál 5: 100 % polyesterIzolácia: 170 g PrimaLoft 100 % polyester

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zimné rukavice od značky Swix, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt Swix Endure W je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske rukavice, je v ponuke značky Swix v ponuke e-shopu Alza.sk.

Swix Endure W - parametre produktu

Swix Endure W - história ceny a dostupnosti

Swix Endure W - ďalšie zaujímavé produkty

Swix Endure W - ako nakúpiť najvýhodnejšie?