Sušené mango plátky 1000 g

Sušené mango plátky 1000 g

Sušené mango plátky 1000 g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sušené mango plátky 1000 g - popis produktu

Sušené mango plátky Mango obsahuje veľké množstvo provitamínu A alebo betakaroténu, vytvára aj vitamín A. Vysoký obsah vitamínu A spolu s dennou odporúčanou dávkou vitamínu C výrazne pomáha pri únave zraku alebo glaukóme a zároveň chráni našu pokožku a vlasy pred UV žiarením.Mango zabraňuje infekciám, prechladnutiu, má pozitívny vplyv na duševnú pohodu, nespavosť, podráždenosť a dodáva silu v stresových situáciách. Medzi minerálne látky obsiahnuté v mangu patria vápnik, horčík, draslík a železo. Tieto minerály posilňujú kosti, kĺby a chrupavky, pomáhajú svalom zotaviť sa zo stresu a majú pozitívny vplyv na nervový systém a srdce. Príjemným bonusom je, že napriek veľmi sladkej chuti má mango prekvapivo málo kalórií. Výživové údaje na 100 g:   Energetická hodnota: 1 507 kJ / 360 kcal Tuky: 0 g z toho nasýtené mastné kyseliny: 0 g Sacharidy: 89 g z toho cukry: 42 g Vláknina: 2 g Bielkoviny: 1 g Soľ: 0,24 g Použitie Sušené mango sa skvele hodí ako desiata na výlet. Dodá rýchlo energiu, ale aj vitamíny a potrebné minerálne látky. Môžete ho jesť len tak, alebo pridať do dezertov, raňajkových zmesí, jogurtov, kaší alebo granoly. Na doplnenie chuti a ďalších živín ho môžeme namixovať s iným sušeným ovocím alebo orieškami a mať tak pripravenú zmes vitamínov a dobrôt, ktorá je vždy po ruke. Alergény  produkt obsahuje oxid siričitý a siričitany

Produkt Sušené mango plátky 1000 g je možné nájsť medzi produktmi v skupine Sušené ovocie od značky Bioruža, nájdete ho u predajcu Bioruza.sk.

Sušené mango plátky 1000 g - parametre produktu

Sušené mango plátky 1000 g - história ceny a dostupnosti

Sušené mango plátky 1000 g - ďalšie zaujímavé produkty

Sušené mango plátky 1000 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?