Sušené brusnice celé 500 g

Sušené brusnice celé 500 g

Sušené brusnice celé 500 g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sušené brusnice celé 500 g - popis produktu

Sušené brusnice celé  Sušené brusnice sú lahodným a zdravým občerstvením, ktoré získava stále viac priaznivcov po celom svete. Tieto malé, jasne červené plody sú známe pre svoj sladko-kyslý chuťový profil a výnimočné výživové hodnoty.  Jednou z najzaujímavejších vlastností sušených brusníc je ich bohatstvo na antioxidanty a vitamín C. Tieto zlúčeniny pomáhajú chrániť bunky pred poškodením spôsobeným voľnými radikálmi a podporujú imunitný systém. Okrem toho obsahujú aj vlákninu, ktorá je dôležitá pre trávenie a zdravie čriev. V neposlednom rade majú sušené brusnice aj potenciálne prospešné účinky na zdravie močového systému. Obsahujú látky, ktoré môžu pomôcť ako prevencia infekcií močových ciest, čo je bežný problém, najmä u žien. Výživové údaje na 100 g:   Energetická hodnota: 1289 kJ / 308 kcal Tuky: 1,4 g z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,1 g Sacharidy: 82 g z toho cukry: 65 g Vláknina: 5,7 g Bielkoviny: 0,7 g Soľ: 0 g Použitie Sú skvelou prísadou do cereálií, jogurtov, pečiva alebo ich môžete jednoducho konzumovať samotné ako lahodný a zdravý snack. Krajina pôvodu: USA. Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste. Balenie: Znovuuzatvárateľný obal. 

Produkt Sušené brusnice celé 500 g je možné nájsť medzi produktmi v skupine Sušené ovocie od značky Bioruža, nájdete ho u predajcu Bioruza.sk.

Sušené brusnice celé 500 g - parametre produktu

KategóriaSušené ovocie
ZnačkaBioruža
E-shopBioruza.sk

Sušené brusnice celé 500 g - história ceny a dostupnosti

Sušené brusnice celé 500 g - ďalšie zaujímavé produkty

Sušené brusnice celé 500 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?