Sušená slivka bez kôstky - plum 500 g

Sušená slivka bez kôstky - plum 500 g

Sušená slivka bez kôstky - plum 500 g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sušená slivka bez kôstky - plum 500 g - popis produktu

Sušená slivka bez kôstky - plum Prírodné sušené slivky bez kôstky, s charakteristickou vôňou, bohatou šťavnatou a sladkou chuťou. Sú ideálne na rýchle občerstvenie, ak ste práve dostali chuť na niečo sladké.  Sušené slivky bez kôstky sú lahodnou pochúťkou, ktorá zachováva sladkú chuť a arómu čerstvého ovocia. Príprava sušených sliviek zahŕňa odstránenie vody z čerstvej slivky, čím sa konzervujú jej chute a tiež živiny. Tento proces umožňuje vytvoriť chuťovo koncentrovaný produkt, ktorý je skvelou voľbou ako ľahká a chutná desiata alebo prísada do rôznych receptov, do müsli, smoothie, koláčov, muffinov alebo ďalších dezertov a jedál, ktoré chcete obohatiť o sladkú chuť a príjemnú ľahkú arómu. Slivky sú plné vitamínov, minerálov a vlákniny, čo ich robí skvelou voľbou pre zdravú výživu. Obsahujú vitamín K pre silné kosti a vitamín A pre dobrý zrak a silnú imunitu. Okrem toho majú aj antioxidanty, ktoré chránia bunky pred poškodením. Vláknina, ktorá sa vyskytuje v sušených slivkách, prospeje vašej tráviacej sústave a udržuje správnu hladinu cukru v krvi. Pomáha tiež s kontrolou hmotnosti a znižuje riziko ochorení srdca. Okrem toho obsahujú aj sorbitol, prirodzený cukor, ktorý má ľahký laxatívny účinok, čo môže pomôcť pri zmäkčení stolice a prevencii zápchy. Konzumácia sušených sliviek môže teda pomôcť zlepšiť tráviaci komfort a podporiť celkovú zdravotnú pohodu. Vďaka svojmu sladkému a ovocnému charakteru je slivka ideálnou alternatívou k sladkostiam s vysokým obsahom pridaného cukru, a to aj napriek tomu, že sama obsahuje cukor. Okrem neho však ponúka množstvo iných živín.   Použitie Sušené slivky môžu byť konzumované samostatne ako lahodná pochúťka alebo ich môžete pridať do rôznych pokrmov. Môžu byť súčasťou raňajok v müsli alebo cereáliách, pečiva, koláčov, muffinov alebo dezertov, alebo ich môžete použiť v slaných pokrmoch, ako sú šaláty alebo marinády.

Produkt Sušená slivka bez kôstky - plum 500 g patrí do skupiny produktov Sušené ovocie od značky Bioruža, nájdete ho u predajcu Bioruza.sk.

Sušená slivka bez kôstky - plum 500 g - parametre produktu

KategóriaSušené ovocie
ZnačkaBioruža
E-shopBioruza.sk

Sušená slivka bez kôstky - plum 500 g - história ceny a dostupnosti

Sušená slivka bez kôstky - plum 500 g - ďalšie zaujímavé produkty

Sušená slivka bez kôstky - plum 500 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?