Sušená papája plátky 500 g

Sušená papája plátky 500 g

Sušená papája plátky 500 g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sušená papája plátky 500 g - popis produktu

Sušená papája plátky Toto šťavnaté a sladké tropické ovocie prospieva tráviacemu systému, pretože obsahuje silný enzým papaín, ktorý je podobný prirodzene sa vyskytujúcemu pepsínu. Papaín účinne znižuje množstvo tuku v našom tele a pomáha pri odbúravaní bielkovín. Okrem podpory trávenia pomáha urýchliť proces hojenia a zotavenia po úrazoch, hojí popáleniny, rezné rany a modriny.Papája je dobre stráviteľná a obsahuje minimálne množstvo tuku. Obsahuje však veľa vitamínov, ako napríklad vitamín A, vitamíny skupiny B, vitamín K a C, ako aj minerálne látky, najmä draslík, a stopové množstvo železa, vápnika a horčíka.Zloženie tohto sladkého, šťavnatého ovocia posilňuje viaceré orgány, najmä srdce, a pôsobí preventívne proti mnohým chorobám. Zvyšuje hladinu 'dobrého' cholesterolu, chráni cievny systém a tiež posilňuje imunitu a zdravie celého tela. Výživové údaje na 100 g:   Energetická hodnota: 862 kJ / 206 kcal Tuky: 0,6 g z toho nasýtené mastné kyseliny: 0 g Sacharidy: 55,8 g z toho cukry: 32,3 g Vláknina: 1,5 g Bielkoviny: 0,14 g Soľ: 0,01 g Použitie Sušená papaya sa skvele hodí ako desiata na výlet. Môžete ju jesť len tak, alebo pridať do raňajkových zmesí, jogurtov, kaší alebo granoly. Využiť ju môžete ale aj do dezertov a nahradiť s ňou v receptoch kandizované ovocie. Na doplnenie chuti a ďalších živín ju môžeme namixovať s iným sušeným ovocím alebo orieškami a mať tak pripravenú zmes vitamínov a dobrôt, ktorá je vždy po ruke. Alergény Produkt obsahuje oxid siričitý a siričitany

Produkt Sušená papája plátky 500 g patrí do skupiny produktov Sušené ovocie od značky Bioruža, nájdete ho u predajcu Bioruza.sk.

Sušená papája plátky 500 g - parametre produktu

KategóriaSušené ovocie
ZnačkaBioruža
E-shopBioruza.sk

Sušená papája plátky 500 g - história ceny a dostupnosti

Sušená papája plátky 500 g - ďalšie zaujímavé produkty

Sušená papája plátky 500 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?