Štýlová dámska listová kabelka vínová lesklá so vzorom - Delami Boston

Štýlová dámska listová kabelka vínová lesklá so vzorom - Delami Boston

Štýlová dámska listová kabelka vínová lesklá so vzorom - Delami Boston

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 28 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Štýlová dámska listová kabelka vínová lesklá so vzorom - Delami Boston - popis produktu

Klasický vzhľad štýlovej vínovej listovej kabelky Delami v lesklom prevedení so vzorovanou chlopňou určite zaujme nejednu ženu. Listová kabelka je stredne veľká, možno ju nosiť cez plece vďaka popruhu, ale dobre padne aj do ruky. Zapína sa pomocou magnetického cvočku. Vnútri nájdete malé voľné vrecko. A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborná Rozmery (max.): 24,5 x 15 x 7 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: nemá ucho (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu: 100 cm Kód tovaru: DM106

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Štýlová dámska listová kabelka vínová lesklá so vzorom - Delami Boston je možné nájsť medzi produktmi v skupine Listová kabelka, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Listové kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Štýlová dámska listová kabelka vínová lesklá so vzorom - Delami Boston - parametre produktu

Štýlová dámska listová kabelka vínová lesklá so vzorom - Delami Boston - história ceny a dostupnosti

Štýlová dámska listová kabelka vínová lesklá so vzorom - Delami Boston - ďalšie zaujímavé produkty

Štýlová dámska listová kabelka vínová lesklá so vzorom - Delami Boston - ako nakúpiť najvýhodnejšie?