Najväčšia ponuka produktov je dostupná od predajcov MojaLekáreň.sk, Grizly.sk, Najlekaren.eu, Vitanella.sk, CountryLife.sk, Gymbeam.sk, Alza.sk, MerkuryMarket.sk, Pilulka.sk, 4home.sk, Esat.sk, Tipa.sk, Benulekaren.sk, HouseLand.sk, Pet-Market.sk, Astoreo.sk, Daffer.sk, SvetCukrárov.sk, Mackoviahracky.sk, Parys.sk a Tescoma.sk. Všetci predajcovia
Zmes strukovín v slanom náleve je vynikajúcim riešením pre tých, ktorým vadí zdĺhavé namáčanie a varenie strukovín. Túto fazuľu netreba namáčať a variť, a preto sa hodí k rýchlej a jednoduchej príprave pokrmov. Sú výborné do polievok, zeleninových a mäsových
Táto strukovina v sebe ukrýva veľké množstvo pre človeka potrebných bielkovín. Bielkoviny z bôbu ponúkajú zníženie závislosti na živočíšnych produktoch. Vrátane výroby zdravších, no stále chutných klobás. Je zdrojom vitamínov skupiny B a vitamínu C. Obsahuje
Polievkový mix je vhodný na prípravu polievok a prívarkov. Jedná sa o mix strukovín a jačmennej obilniny. | | Návod na prípravu: Počas varenia pridáme túto zmes do polievky a varíme kým všetky druhy strukovín nezmäknú. | | Zloženie: Jačmenné krúpy 25 %, hrach zelený 25 %,
Polievkový mix je vhodný na prípravu polievok a prívarkov. Jedná sa o mix strukovín a jačmennej obilniny. | | Návod na prípravu: Počas varenia pridáme túto zmes do polievky a varíme kým všetky druhy strukovín nezmäknú. | | Zloženie: Jačmenné krúpy 25 %, hrach zelený 25 %,
Polievkový mix je vhodný na prípravu polievok a prívarkov. Jedná sa o mix strukovín a jačmennej obilniny. | | Návod na prípravu: Počas varenia pridáme túto zmes do polievky a varíme kým všetky druhy strukovín nezmäknú. | | Zloženie: Jačmenné krúpy 25 %, hrach zelený 25 %,
Polievkový mix je vhodný na prípravu polievok a prívarkov. Jedná sa o mix strukovín a jačmennej obilniny. | | Návod na prípravu: Počas varenia pridáme túto zmes do polievky a varíme kým všetky druhy strukovín nezmäknú. | | Zloženie: Jačmenné krúpy 25 %, hrach zelený 25 %,
Polievkový mix je vhodný na prípravu polievok a prívarkov. Jedná sa o mix strukovín a jačmennej obilniny. | | Návod na prípravu: Počas varenia pridáme túto zmes do polievky a varíme kým všetky druhy strukovín nezmäknú. | | Zloženie: Jačmenné krúpy 25 %, hrach zelený 25 %,
Country Life Fazuľa mungo BIO 500 g | | Niekedy je fazuľa mungo nazývaná zelená sója a pôvodom pochádza z Indie. Je obľúbená na celom Ďalekom Východe. Hlavnými producentmi tejto zaujímavej plodiny sú Thajsko, Čína a Austrália. | | využitie: | | | príloha - uvarené mungo premiešajte s
Prirodzená sladkosť tejto kukurice je daná použitou odrodou kukurice cukrovej. Pokosená kukurica sa rýchlo dovezie na zpracovanie do závodu, kde je olúpaná, očistená, zaliata soľným roztokom a zavarená do plechoviek. Od zberu do zavarenia neuplynie viac ako 5 hodín, a preto chutí
Cíceru sa tiež niekedy hovorí rímsky hrach. Je to strukovina s jemnou orieškovou chuťou a ľahkou krémovou konzistenciou. Môžete ju použiť ako prílohu alebo ako základ nátierok či polievok. Vychutnajte si ju v biokvalite | | Použitie. | kaša - klasickú hrachovú kašu môžete
Červená šošovica nemá šupku ako iné strukoviny a je sfarbená do oranžova. Nemusí sa namáčať a rýchlo sa uvarí. Po uvarení sa rozpadá a hodí sa tak predovšetkým na prípravu kaše alebo polievky. | | Zloženie: Šošovica červená polená. Suroviny pochádzajú z kontrolovaného
Červená šošovica je strukovina, ktorá je zbavená šupky. Vďaka tomu je príprava šošovice veľmi rýchla. Je vhodná na prípravu kaše, pyré, polievok alebo pomazánok. Šošovica červená nemá takú výraznú chuť a vôňu ako ostatné strukoviny. | | Návod na prípravu: Pred
Červená šošovica je strukovina, ktorá je zbavená šupky. Vďaka tomu je príprava šošovice veľmi rýchla. Je vhodná na prípravu kaše, pyré, polievok alebo pomazánok. Šošovica červená nemá takú výraznú chuť a vôňu ako ostatné strukoviny. | | Návod na prípravu: Pred
Červená šošovica je strukovina, ktorá je zbavená šupky. Vďaka tomu je príprava šošovice veľmi rýchla. Je vhodná na prípravu kaše, pyré, polievok alebo pomazánok. Šošovica červená nemá takú výraznú chuť a vôňu ako ostatné strukoviny. | | Návod na prípravu: Pred
Červená šošovica je strukovina, ktorá je zbavená šupky. Vďaka tomu je príprava šošovice veľmi rýchla. Je vhodná na prípravu kaše, pyré, polievok alebo pomazánok. Šošovica červená nemá takú výraznú chuť a vôňu ako ostatné strukoviny. | | Návod na prípravu: Pred
Červená šošovica je strukovina, ktorá je zbavená šupky. Vďaka tomu je príprava šošovice veľmi rýchla. Je vhodná na prípravu kaše, pyré, polievok alebo pomazánok. Šošovica červená nemá takú výraznú chuť a vôňu ako ostatné strukoviny. | | Návod na prípravu: Pred
Šošovica je zo všetkých strukovín najbohatšia na bielkoviny a obsahuje najmenej tukov. Považujeme ju za nízkotučnú a nízkokalorickú diétnu strukovinu. Šošovica je dôležitá pri liečbe rakoviny čreva a srdcových chorobách. Taktiež obsahuje vlákninu, ktorá podporuje
Šošovica je zo všetkých strukovín najbohatšia na bielkoviny a obsahuje najmenej tukov. Považujeme ju za nízkotučnú a nízkokalorickú diétnu strukovinu. Šošovica je dôležitá pri liečbe rakoviny čreva a srdcových chorobách. Taktiež obsahuje vlákninu, ktorá podporuje
Šošovica je zo všetkých strukovín najbohatšia na bielkoviny a obsahuje najmenej tukov. Považujeme ju za nízkotučnú a nízkokalorickú diétnu strukovinu. Šošovica je dôležitá pri liečbe rakoviny čreva a srdcových chorobách. Taktiež obsahuje vlákninu, ktorá podporuje
Šošovica je zo všetkých strukovín najbohatšia na bielkoviny a obsahuje najmenej tukov. Považujeme ju za nízkotučnú a nízkokalorickú diétnu strukovinu. Šošovica je dôležitá pri liečbe rakoviny čreva a srdcových chorobách. Taktiež obsahuje vlákninu, ktorá podporuje
Šošovica je zo všetkých strukovín najbohatšia na bielkoviny a obsahuje najmenej tukov. Považujeme ju za nízkotučnú a nízkokalorickú diétnu strukovinu. Šošovica je dôležitá pri liečbe rakoviny čreva a srdcových chorobách. Taktiež obsahuje vlákninu, ktorá podporuje
Zloženie proteínov strukovín sa približujú k zloženiu proteínov živočíšneho pôvodu. Sú zložené z plnohodnotných bielkovín, čo znamená, že obsahujú všetky esenciálne aminokyseliny, čím sú vhodnou voľbou aj pre vegetariánov. Strukoviny sú bohatým zdrojom vlákniny a
Zloženie proteínov strukovín sa približujú k zloženiu proteínov živočíšneho pôvodu. Sú zložené z plnohodnotných bielkovín, čo znamená, že obsahujú všetky esenciálne aminokyseliny, čím sú vhodnou voľbou aj pre vegetariánov. Strukoviny sú bohatým zdrojom vlákniny a
Zloženie proteínov strukovín sa približujú k zloženiu proteínov živočíšneho pôvodu. Sú zložené z plnohodnotných bielkovín, čo znamená, že obsahujú všetky esenciálne aminokyseliny, čím sú vhodnou voľbou aj pre vegetariánov. Strukoviny sú bohatým zdrojom vlákniny a
Zloženie proteínov strukovín sa približujú k zloženiu proteínov živočíšneho pôvodu. Sú zložené z plnohodnotných bielkovín, čo znamená, že obsahujú všetky esenciálne aminokyseliny, čím sú vhodnou voľbou aj pre vegetariánov. Strukoviny sú bohatým zdrojom vlákniny a
Zloženie proteínov strukovín sa približujú k zloženiu proteínov živočíšneho pôvodu. Sú zložené z plnohodnotných bielkovín, čo znamená, že obsahujú všetky esenciálne aminokyseliny, čím sú vhodnou voľbou aj pre vegetariánov. Strukoviny sú bohatým zdrojom vlákniny a
Sklenené sušené rezance, známe tiež ako čínske rezance alebo krištáľové rezance sú typom transparentných rezancov vyrobených zo škrobu (hrachový, kukuričný, zo zelených fazule) a vody. Dostali svoje meno kvôli priesvitnému vzhľadu, ktorý získajú po zaliatí horúcou
Fazuľa zavarená v konzerve s trochou morskej soli a vody na rýchlu a jednoduchú prípravu rôznych pokrmov
Mungo je jednoročná teplomilná rastlina pestovaná pre klíčky a semená. Mungo fazuľa má olivovo zelenú farbu a predávajú sa lúpané, celé alebo polené. Rovnako ako u všetkých ostatných druhov strukovín sa obsah cenných látok vo fazuliach mungo naklíčovaním výrazne
Cícer pochádza zo stredovýchodu, a preto zostal i nateraz jednou z najobľúbenejších potravín v týchto končinách. Ľudia ho poznajú už viac ako 7000 rokov. Je bohatým zdrojom bielkovín, i preto sa ho odporúča konzumovať aspoň jedenkrát týždenne. Má jemnú orieškovú chuť a
Klíčenie semienok znovu získava na popularite. Počas tohto procesu sa v nich zvyšuje hladina vitamínov a minerálov, a to najmä vitamínu B a C. Okrem toho navyše získajú veľké množstvo obsahu železa alebo horčíka, stanú sa tak nielen veľmi chutnou, ale aj zdravou
Country Life Sójové bôby BIO 500 g | | Sója má mimoriadnu vlastnosť: obsahuje kompletné bielkoviny, teda so všetkými aminokyselinami, ktoré naše telo potrebuje. Naviac má vysoký podiel bielkovín - 35%. Vďaka tejto vysokej výživnej hodnote sa sója dá označiť ako
Nazýva sa fazuľa, ale je príbuzná skôr mungu. Môžete ju namočiť a potom variť. Používa sa ako príloha, do šalátov, polievok a dokonca sa hodí aj do sladkých jedál. Má skvelú orieškovú chuť. | | Zloženie: Fazuľa adzuki. Suroviny pochádzajú z kontrolovaného ekologického
Bulgur je naklíčená, usušená, nahrubo drvená a uvarená pšenica. Vyzerá ako kuskus a aj sa podobne pripravuje. Má príjemnú obilninovú vôňu a sladkú orieškovú chuť. Hodí sa do rizota, plniek, polievok, šalátov alebo kaší. Bulgur je tradičným pokrmom na Blízkom východe
Amarant je prirodzene bezlepková pseudoobilnina. Dobre sa kombinuje s ryžou a inými obilninami. Možno z neho urobiť domáce popcorn alebo pripraviť skvelé rizoto. Vychutnajte si ho v biokvalite. Amarant sa radí k pseudoobilninám, čo znamená, že medzi obilné trávy nepatrí, ale v
Bulgur je naklíčená, usušená, nahrubo drvená a uvarená pšenica. Vyzerá ako kuskus a aj sa podobne pripravuje. Má príjemnú obilnú vôňu a sladkú orieškovú chuť. Hodí sa do rizota, plniek, polievok, šalátov alebo kaší. | | Použitie:rizoto - použite bulgur namiesto ryže a