Stolový organizér na kancelárske potreby RD47981

Stolový organizér na kancelárske potreby RD47981

Stolový organizér na kancelárske potreby RD47981

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Stolový organizér na kancelárske potreby RD47981 - popis produktu

Stolový organizér na kancelárske potrebyUdržujte svoj pracovný stôl organizovanejší a organizovanejší s organizérom vyrobeným z prírodného bambusu. So svojimi 3 priehradkami a dvoma zásuvkami ponúka dostatok úložného priestoru na listy, poznámky a oveľa viac. Bambusový stolový box svojou prirodzenou kresbou ozdobí každé pracovisko, či už v kancelárii, pracovni alebo v izbe pre tínedžerov. Bambusový organizér je však pôsobivý aj v kúpeľni a prehľadne a na dosah uloží kozmetiku alebo laky na nechty.Praktický organizér do kancelárie vyrobený z bambusu2 zásuvky a 3 priehradky ponúkajú úložný priestorOrganizér na kancelárske potreby, ako sú perá, poznámky a lepiace papierikyIdeálne pre stoly v domácej kancelárii alebo v kanceláriiIdeálne aj v kúpeľni na rúže, laky na nechty atď.Prírodné bambusové zrno ako pútačĽahko prístupný úložný priestor vďaka otvorenému dizajnuOrganizér na stôl v detaileCelkové rozmery V x Š x H: cca 12 x 24 x 14,5 cmHmotnosť: cca 1kgMateriál: bambus, MDFFarba: PrírodnáĎalšie rozmery zásuvkového boxu2 otvorené bočné priehradky V x Š x H: cca 7 x 6 x 13 cmStredná priehradka V x Š x H: cca 2 x 9 x 13 cmMalá zásuvka vo vnútri V x Š x H: cca 3 x 7,5 x 12 cmVeľká zásuvka vo vnútri V x Š x H: cca 3 x 21 x 12 cmrozsah doručenia1x bambusový organizérMateriálové zloženie80% bambus20% drevovláknitá doskaRD 10047981

Tento produkt nájdete v skupine Pracovné stoly od značky RelaxD, nájdete ho u predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Stolový organizér na kancelárske potreby RD47981 patrí do skupiny produktov Pracovní stoly od značky RelaxD, nájdete ho u predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kancelárske potreby od značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Stolový organizér na kancelárske potreby RD47981 - parametre produktu

Stolový organizér na kancelárske potreby RD47981 - história ceny a dostupnosti

Stolový organizér na kancelárske potreby RD47981 - ďalšie zaujímavé produkty

Stolový organizér na kancelárske potreby RD47981 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?