Organizér na stôl RD1605, biela

Organizér na stôl RD1605, biela

Organizér na stôl RD1605, biela

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Organizér na stôl RD1605, biela - popis produktu

Udržujte svoj stôl alebo pracovnú dosku v čistote pomocou prenosného organizéra vyrobeného z ľahko udržiavateľného plastu. Krabička na perá má ozdobnú bambusovú rúčku, ktorá vám tiež uľahčuje odkladanie písacích potrieb, keď ich nepoužívate. Univerzálny triediaci box vytvára poriadok nielen v kancelárii a detskej izbe, ale aj v kuchyni ako držiak na omáčky či príbory a v kúpeľni ako držiak na kozmetiku.Celkové rozmery V x Š x H: cca 8,5 x 26 x 16 cmDlhá priehradka V x Š x H: cca 8 x 23 x 6 cmMalá priehradka V x Š x H: každá cca 8 x 7,5 x 6,5 cmHmotnosť: cca 400 gMateriál: plast, bambusV rôznych farbách10041605

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pracovné stoly od značky RelaxD, nájdete ho u predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Organizér na stôl RD1605, biela je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pracovní stoly od značky RelaxD, nájdete ho u predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Biele pracovné stoly, je v ponuke značky RelaxD, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Organizér na stôl RD1605, biela - parametre produktu

Organizér na stôl RD1605, biela - história ceny a dostupnosti

Organizér na stôl RD1605, biela - ďalšie zaujímavé produkty

Organizér na stôl RD1605, biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?