Stolová lampa FABO II čierna

Stolová lampa FABO II čierna

Stolová lampa FABO II čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Stolová lampa FABO II čierna - popis produktu

Obohaťte svoj interiér o originálnu stolnú lampu FABO! Tvorí ju vkusná podstava z keramiky neobvyklého tvaru s okrasným vzorovaním, ktorá osloví každého fanúšika keramiky. Elegantné kruhové tienidlo zaisťuje rozptyl svetla do všetkých kútov miestnosti a zároveň jeho zlomok púští na podstavu, ktorá vďaka elegantným vlysom vynikne a stáva sa veľmi fotogenickou atrakciou. Najviac sa hodí na umiestnenie na nočný stolík, pretože dodá romantickú atmosféru vašej spálni a zároveň skvele poslúži ako svetelný zdroj pri nočnom čítaní. Čierny odtieň zapadne do moderných priestorov. FABO podčiarkne moderné aj klasické priestory vďaka svojmu decentnému dizajnu. Lampa je vyhotovená z odolných materiálov. Špecifikácia produktu: Elegantný design Vhodná dekorácia Nevšedná podstava Série: Lampy FABO, Dĺžka kábla: 120 cm, Materiál: Tkanina, Keramika, Průměr podstavy: 18 cm, Žárovka součástí balení: Ne, Závit: E14, Výška: 40 cm

Produkt Stolová lampa FABO II čierna patrí do skupiny produktov Stolné lampy, vyrába ho značka KONSIMO, farebná verzia je ČIERNA, v ponuke predajcu HouseLand.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Stolové lampy, patrí značke KONSIMO, farebná verzia je ČIERNA, nájdete ho v e-shope HouseLand.sk.

Stolová lampa FABO II čierna - parametre produktu

Farbačierna
KategóriaLampy, Stoly, Stolné lampy, Stolové lampy
ZnačkaKONSIMO
FarbaČIERNA
E-shopHouseLand.sk

Stolová lampa FABO II čierna - história ceny a dostupnosti

Stolová lampa FABO II čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Stolová lampa FABO II čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?