Stolová lampa FABO biela

Stolová lampa FABO biela

Stolová lampa FABO biela

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Stolová lampa FABO biela - popis produktu

Dodajte svojmu domovu na elegancii pomocou stolnej lampy FABO! Tvorí ju vkusná podstava z keramiky neobvyklého tvaru s okrasným vzorovaním, ktoré očarí každú jemnú dušu. Elegantné kruhové tienidlo zaisťuje rozptyl svetla do všetkých kútov miestnosti a zároveň jeho zlomok púští na podstavu, ktorá vďaka elegantným vlysom vynikne a stáva sa veľmi fotogenickou atrakciou. Najviac sa hodí na umiestnenie na nočný stolík, pretože dodá romantickú atmosféru vašej spálni a zároveň skvele poslúži ako svetelný zdroj pri nočnom čítaní. Taktiež podčiarkne interiér obývacej izby ladenej do romantického glamour štýlu. FABO podčiarkne moderné aj klasické priestory vďaka svojmu decentnému dizajnu. Mimo obývacia izba a spálňu sa hodí taktiež do dievčenskej izby, kde podčiarkne nevinnú atmosféru a dokonale doplní ostatné dekorácie. Lampa je vyhotovená z odolných materiálov. Špecifikácie produktu: Elegantný design Vhodná dekorácia Nevšedná podstava Série: Lampy FABO, Dĺžka kábla: 120 cm, Materiál: Tkanina, Keramika, Průměr podstavy: 25 cm, Závit: E14, Výška: 40 cm

Produkt Stolová lampa FABO biela patrí do skupiny produktov Stolné lampy, vyrába ho značka KONSIMO, farebná verzia je biela, v ponuke predajcu HouseLand.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Stolové lampy, patrí značke KONSIMO, farebná verzia je biela, nájdete ho v e-shope HouseLand.sk.

Stolová lampa FABO biela - parametre produktu

Farbabiela
KategóriaLampy, Stoly, Stolné lampy, Stolové lampy
ZnačkaKONSIMO
Farbabiela
E-shopHouseLand.sk

Stolová lampa FABO biela - história ceny a dostupnosti

Stolová lampa FABO biela - ďalšie zaujímavé produkty

Stolová lampa FABO biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?