Stolná LED PARA.MI MFTL 102R okrúhla biela 940

Stolná LED PARA.MI MFTL 102R okrúhla biela 940

Stolná LED PARA.MI MFTL 102R okrúhla biela 940

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Stolná LED PARA.MI MFTL 102R okrúhla biela 940 - popis produktu

Obyčajná kancelárska stolová lampa PARA.MI MFTL 102 R s nastaviteľným ramenom a hlavou lampy Táto stolová LED lampa poskytuje flexibilné a komplexné osvetlenie na pracovisku alebo doma na pracovnom stole. Je vybavená okrúhlou hlavou lampy a rovnako okrúhlou základňou, ktoré sú spojené nastaviteľným ramenom. Hlavu možno otáčať aj vychyľovať, zatiaľ čo spodný kĺb umožňuje plynulé nastavenie uhla. Efektívny a výkonný modul LED vytvára homogénne, celoplošné svetlo, ktoré možno prepínať a stmievať pomocou ovládacieho tlačidla na hlavici svietidla. Špeciálne vyvinutý reflektor tiež zabezpečuje prácu bez oslnenia. - Bezúdržbové a samosvorné kĺby, plynulo nastaviteľné - Spínanie a stmievanie s pamäťovou funkciou prostredníctvom ovládacieho tlačidla v hlavici svietidla - Nastaviteľné zapínanie a automatické vypínanie - Ocenenie iF Design Award 2015 a German Design Award 2016 - Rozsahy nastavenia: spodný kĺb možno otáčať o 360°, nakláňať o 115° dopredu, o 120° dozadu; hlavový kĺb možno otáčať o 45°, nakláňať o 120° na obe strany

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED lampy, patrí značke Waldmann, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Produkt Stolná LED PARA.MI MFTL 102R okrúhla biela 940 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Stolné lampy, vyrába ho značka Waldmann, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Stolové lampy, patrí značke Waldmann, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Stolná LED PARA.MI MFTL 102R okrúhla biela 940 - parametre produktu

Stolná LED PARA.MI MFTL 102R okrúhla biela 940 - história ceny a dostupnosti

Stolná LED PARA.MI MFTL 102R okrúhla biela 940 - ďalšie zaujímavé produkty

Stolná LED PARA.MI MFTL 102R okrúhla biela 940 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?