Stolík na raňajky so stojanom, Bamboo, RD9136

Stolík na raňajky so stojanom, Bamboo, RD9136

Stolík na raňajky so stojanom, Bamboo, RD9136

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Stolík na raňajky so stojanom, Bamboo, RD9136 - popis produktu

Bamboo stolík / drevený podnos / raňajkový podnosservírovací podnos z bambusu je praktickým pomocníkom v každej domácnosti.Stolík Bamboo 63,5 cm prírodný bambusStojan vyrobený výhradne z bambusu na raňajky, noviny, čaj.možno použiť ho samostatne ako podnosVeľkosť x Š x H: cca 63,5 x 55 x 35 cmVeľkosť podnosu: 2 x 55 x 35 cm (rukoväť 7 cm)Rám zložený: cca 67 x 52 x 6 cmVyrobené výhradne z bambusuStarostlivosť vlhkou handričkoujemnozrnný Bamboo dizajnTento stolík možno použiť ako mobilné úložisko pre svoje nedeľné i každodenné raňajky na balkóne alebo pitie kávy v kresle. Zásobník poskytuje dostatok priestoru pre šálky, taniere a poháre a má dva praktické úchyty pre prenášanie. Môžete použiť samostatne. V tomto prípade je základňa rýchlo zložiteľná. Spracovaný bambus je stolík odolný proti poškriabaniu. So svojím jemným zrnom upúta vo vašej domácnosti.Bamboo odkladací stolík s podnosomIdeálne ako konferenčný stolík alebo na terasuPriestor pre noviny, knihy alebo raňajkyMobilný flexibilný skladací stôlUnikátny zŕn bambusudodávkapodnosrám relax 10019136

Produkt Stolík na raňajky so stojanom, Bamboo, RD9136 patrí do skupiny produktov Konferenčné stolíky, patrí pod značku RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Stolík na raňajky so stojanom, Bamboo, RD9136 - parametre produktu

Stolík na raňajky so stojanom, Bamboo, RD9136 - história ceny a dostupnosti

Stolík na raňajky so stojanom, Bamboo, RD9136 - ďalšie zaujímavé produkty

Stolík na raňajky so stojanom, Bamboo, RD9136 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?