Príručný stolík RD5155

Príručný stolík RD5155

Príručný stolík RD5155

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Príručný stolík RD5155 - popis produktu

Či už ako malý stolík do obývačky, nočný stolík v spálni alebo jednoducho ako dekoratívny stolík do predsiene: okrúhly príručný stolík v sebe spája mnoho talentov. Občerstvenie, poháre, taniere, knihy a ďalší každodenní spoločníci sú vďaka odkladaciemu stolíku vždy na dosah. So svojou čierno-bielou vzorovanou stolovou doskou predstavuje vizuálne obohatenie kdekoľvek.3 von smerujúce drevené nohy zaisťujú pevné postavenie a lepiace podložky zaisťujú, že okrúhly stôl nezanechá na podlahe žiadne škrabance.Celkový rozmer V x H: cca 40,5 x 40 cmStolová doska hrubá cca 1,5 cmDá sa zaťažiť maximálne 5 kgVyrobené z MDF a drevaVáži cca 1,9 kg10025155

Tento produkt nájdete v skupine Konferenčné stolíky, patrí pod značku RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Príručný stolík RD5155 patrí do skupiny produktov Nočné stolíky, je v ponuke značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Malé stolíky, patrí značke RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Príručný stolík RD5155 - parametre produktu

Príručný stolík RD5155 - história ceny a dostupnosti

Príručný stolík RD5155 - ďalšie zaujímavé produkty

Príručný stolík RD5155 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?