Príručný stolík RD8027

Príručný stolík RD8027

Príručný stolík RD8027

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Príručný stolík RD8027 - popis produktu

Tento odkladací stolík využijete nielen v obývačke, aby ste mali občerstvenie a nápoje vždy na dosah. Skvele vynikne aj v iných miestnostiach. Použite bočný stolík v pracovni alebo v čakárňach a rozložte brožúry pre zákazníkov, klientov alebo pacientov. Vďaka ťažkej základni je konferenčný stolík stabilný a bezpečný. Okrúhla stolová doska s prírodným vzhľadom dreva upúta pozornosť. Tento stôl šikovne spája funkčnosť a vysoké dizajnové umenie.Celkové rozmery V x H: cca 53 x 48 cmRozmery stojana V x H: cca 4 x 49 cmHmotnosť cca 6,2 kgZaťažiteľné do cca 5 kgVyrobené z kovu, MDFV bielom, hnedom prevedení 10038027

Tento produkt nájdete v skupine Konferenčné stolíky, patrí pod značku RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Príručný stolík RD8027 patrí do skupiny produktov Malé stolíky, patrí značke RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Príručný stolík RD8027 - parametre produktu

Príručný stolík RD8027 - história ceny a dostupnosti

Príručný stolík RD8027 - ďalšie zaujímavé produkty

Príručný stolík RD8027 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?