Stolík na notebook do postele Bamboo veľký, Isot7974

Stolík na notebook do postele Bamboo veľký, Isot7974

Stolík na notebook do postele Bamboo veľký, Isot7974

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Stolík na notebook do postele Bamboo veľký, Isot7974 - popis produktu

Trávite veľa času u svojho notebooku, alebo na ňom radi hráte počítačové hry? Urobte si k tomu poriadne pohodlie a kúpte si špeciálny stolík na notebook do postele. S týmto praktickým stolíkom môžete pracovať na počítači aj v pohodlí svojej postele. Originálny darček pre každého, kto vlastní notebook. Pohodlný a praktický stolík na notebook s vetraním je doplnkom, ktorý ocenia všetci, ktorí radi pracujú na počítači v pohodlnej, uvoľnenej polohe. robí nás nielen nepríjemné, ale aj môžeme prehriať device.The drevené notebook stôl prejde skúšku aj v posteli a na gauči, rovnako ako v lietadle, vlaku a autobusu. Vďaka diery v pult, sme môžete ľahko pokryť naše obľúbené deku a dať počítač alebo tablet na vetranom notebooku stôl - to určite nebude prehriatie. V pracovnej doske odvod tepla, takže počítačove batérie vydržia dlhšie. S prenosným stolom s vetraním, môžeme zabudnúť raz a navždy, čo nepohodlie je pri používaní počítača.V drevenom stole na laptop, môžete nastaviť výšku nôh a uhol sklonu stola. Vďaka tomu sme môžete ľahko nastaviť vetrané laptop tabuľky, aby vyhovoval vašim potrebám a vašej aktuálnej pozícii. Komfortné pracovné pozície znamennajú väčšiu účinnosť a menšiu únavu v očiach a chrbtici.Veľmi užitočné je tiež praktická podpora pre vetrané laptop stôl - chráni počítač pred kĺzaním dole, aj keď je horná nastavená na vysoký sklon.Tabuľka pre notebook s ventiláciou nie je len nastaviteľný stolný počítač, ale aj ďalší vrch, na ktorý môžeme dať pohár alebo notebook s poznámkami. má veľmi praktickú, malú zásuvku, do ktorej môžeme uložiť malé, praktické príslušenstvo - napr. notebook, pero, slúchadlá, perá atď. VETRANIE - horúci prenosný počítač pracuje horšie a spotrebuje oveľa rýchlejšie. Stôl má špeciálne pracovné výrezy v pracovnej doske, ktoré umožňujú voľný odvod tepla. Správne vetranie v tabuľke robí batériu vydrží dlhšie a nemusíte sedieť „pripojený“ kábel. PRAKTICKÁ ZÁKLADNOSŤ - na pultu sa nachádza špeciálna lamela, ktorá chráni prenosný počítač pred skĺznutím nadol - dokonca aj pri veľkom sklone. Takže môžeme notebook používať aj v poloprostrednej polohe a on sa bude perfektne držať na stole. NASTAVENIE VÝŠKY A SKRUTKOVACÍ UHL - výška nôh stola, ako aj uhol sklonu stola pod notebookom sú nastaviteľné (4 kroky). To vám umožní dokonale zladiť tabuľku s vašimi potrebami a aktuálnou polohou. pohodlná poloha, práca bude efektívnejšia a príjemnejšia. SMALL DRAWER - umožňuje ukladať malé, najpotrebnejšie príslušenstvo na dosah ruky. Nikdy nebudete hľadať pero, lepiace poznámky, slúchadlá alebo prívesky - teraz budú mať svoje vlastné bezpečné miesto a vždy ich budete mať po ruke pri budete potrebovať pri práci na notebooku.   ŠPECIFIKÁCIA - materiál: drevené stoly rozmery (dĺžka / šírka / výška): 62,5 / 34,5 / 26 cm hmotnosť: 2,35kg nastavenie sklonu: I úroveň: 19cm, II úroveň: 16cm III úroveň: 12,5 cm IV úroveň: 5cm.  IsoT00007974

Produkt Stolík na notebook do postele Bamboo veľký, Isot7974 patrí do skupiny produktov Počítačové hry, vyrába ho značka ISOTRA, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Stolík na notebook do postele Bamboo veľký, Isot7974 - parametre produktu

Stolík na notebook do postele Bamboo veľký, Isot7974 - história ceny a dostupnosti

Stolík na notebook do postele Bamboo veľký, Isot7974 - ďalšie zaujímavé produkty

Stolík na notebook do postele Bamboo veľký, Isot7974 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?