Stôl kempingový skladacia Cattara DOUBLE teleskop. hnedý #4678235

Stôl kempingový skladacia Cattara DOUBLE teleskop. hnedý #4678235

Stôl kempingový skladacia Cattara DOUBLE teleskop. hnedý #4678235

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Stôl kempingový skladacia Cattara DOUBLE teleskop. hnedý - popis produktu

Stôl kempingový skladacia Cattara DOUBLE teleskop. hnedý Stôl je vybavený dvoma rozťahovacími nohami, ktoré dodávajú vysokú stabilitu. Nohy sú vo svojich pozíciách zaistené, Takže nehrozí nechcené zloženie, navyše je možné ich teleskopické výškové nastavenie v dvoch zaistených a jednej krajnej polohe. Stôl nájde uplatnenie ako na záhradách, Tak v kempoch. Plocha stola je zhotovená z pevnej dvojdielne umakartové dosky, ponúkajúca pevný podklad pre stolovanie. Plocha dosky je ľahko umývateľná. Pre svoje rozmery 60 x 60 x 6,5 cm a hmotnosť 4,7 kg v zloženom stave, je stôl skladný a je možné ho prenášať, vďaka prakticky umiestnenému madlu. Rozmery: 120 x 60 x 66 cm Rozmery pri skladovaní: 60 x 60 x 6,5 cm výška stor u: 56/62/72 cm Váha: 4,7 kg zhotovenie: aluminium, umakart dekor umakartové plochy: tmavé drevo Camping » Campingový nábytok » Stôl kempingový skladacia Cattara DOUBLE teleskop. hnedý

Tento produkt sa nachádza v kategórii Záhradné kreslá, vyrába ho značka Cattara.

Produkt Stôl kempingový skladacia Cattara DOUBLE teleskop. hnedý #4678235 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Záhradné stoly, je v ponuke značky Cattara.

Tento produkt nájdete v skupine Kempingové stoly, patrí pod značku Cattara.

Stôl kempingový skladacia Cattara DOUBLE teleskop. hnedý - parametre produktu

Stôl kempingový skladacia Cattara DOUBLE teleskop. hnedý - história ceny a dostupnosti

Stôl kempingový skladacia Cattara DOUBLE teleskop. hnedý - ďalšie zaujímavé produkty

Stôl kempingový skladacia Cattara DOUBLE teleskop. hnedý - ako nakúpiť najvýhodnejšie?