Stojan na toaletný papier strieborný, RD47262

Stojan na toaletný papier strieborný, RD47262

Stojan na toaletný papier strieborný, RD47262

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Stojan na toaletný papier strieborný, RD47262 - popis produktu

Zásobník na toaletný papier s držiakom na náhradnú rolkuVoľne stojaci toaletný stojan s náhradným držiakom vám poskytne nielen toaletný papier na každodenné použitie, ale je aj praktickou možnosťou uskladnenia až troch náhradných roliek. Otvorená koľajnička umožňuje ľahké odvíjanie toaletného papiera a moderný dizajn s čistými líniami bez problémov zapadne do vašej kúpeľne. Okrúhla základňa s protišmykovými zarážkami tiež zaisťuje, že držiak toaletného papiera bude bezpečne stáť.Moderný kovový stojan na toaletný papierKombinácia držiaka toaletného papiera a držiaka rezervyModerný, jednoduchý dizajn, hodí sa do každej kúpeľneOceľová konštrukcia pre odolnosť a stabilituPriestorovo úsporný dizajn s okrúhlou základňou pre stabilný stojanJednoduchá montáž bez vŕtania alebo pripevnenia na stenuJednoduchá výmena toaletného papiera pre používanie pohodlnéhoDetailný držiak na toaletný papierRozmery V x Š x V: cca 62 x 20 x 17,5 cmVýška držiaka rezervy: cca 30 cmHmotnosť: cca 1 kgMateriál: oceľstriebrorozsah doručenia1x stojan na toaletný papierRD 10047262

Produkt Stojan na toaletný papier strieborný, RD47262 patrí do skupiny produktov Toaletný papier, je v ponuke značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Stojan na toaletný papier strieborný, RD47262 - parametre produktu

Stojan na toaletný papier strieborný, RD47262 - história ceny a dostupnosti

Stojan na toaletný papier strieborný, RD47262 - ďalšie zaujímavé produkty

Stojan na toaletný papier strieborný, RD47262 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?