Stojan na šaty ILIANA

Stojan na šaty ILIANA

Stojan na šaty ILIANA

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 40,10 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Stojan na šaty ILIANA - popis produktu

Pojazdný stojan na šaty ILIANA je dvojradový, ponúka dve tyče pre zavesenie oblečenia na ramienkach.V spodnej časti nesmieme prehliadnuť policu, ktorá poslúži na topánky, doplnky uložené v boxoch, ale aj na kabelky.Konštrukcia je pevná, vyrobená z kovu v bielom prevedení.Jednoduchú manipuláciu pri presune zaistí kolieska, dve z nich majú brzdiaci systém.Farba:bielaMateriál:kovRozmery:šírka: 80 cmhĺbka: 51 cmvýška: 160 cmNosnosť:22 kgHmotnosť:3 kgDodáva sa v demonte.,Pojazdný stojan na šaty ILIANA je dvojradový, ponúka dve tyče pre zavesenie oblečenia na ramienkach.V spodnej časti nesmieme prehliadnuť policu, ktorá poslúži na topánky, doplnky uložené v boxoch, ale aj na kabelky.Konštrukcia je pevná, vyrobená z kovu v bielom prevedení.Jednoduchú manipuláciu pri presune zaistí kolieska, dve z nich majú brzdiaci systém.Farba:bielaMateriál:kovRozmery:šírka: 80 cmhĺbka: 51 cmvýška: 160 cmNosnosť:22 kgHmotnosť:3 kgDodáva sa v demonte.

Produkt Stojan na šaty ILIANA patrí do skupiny produktov Vešiaky na oblečenie, patrí pod značku Kondela, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Stojany na šaty, je v ponuke značky Kondela v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Stojan na šaty ILIANA - parametre produktu

Stojan na šaty ILIANA - história ceny a dostupnosti

Stojan na šaty ILIANA - ďalšie zaujímavé produkty

Stojan na šaty ILIANA - ako nakúpiť najvýhodnejšie?