Športová taška Under Armour #723188

Športová taška Under Armour #723188

Športová taška Under Armour #723188

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 63,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Športová taška Under Armour - popis produktu

Športová taška značky Under Armour.- technológia UA Storm poskytuje vysoko vodoodpudivý povrch odolný voči živlom- pevné dno s penovou vrstvou a bočné panely z TPU pre väčšiu odolnosť- dvojité vrecko na fľašu s vodou- veľké vetracie vrecko na bielizeň alebo topánky a vnútorné vrecká na drobnosti pre lepšiu organizáciu- popruhy a veľké predné vrecko na zips- odnímateľný polstrovaný ramenný popruh HeatGear sa dá ľahko skryť do bočného vrecka- polstrovaná horná rukoväť- rozmery: 85,09 x 41,91 x 40,89 cm, 101L

Tento produkt sa nachádza v kategórii Športové doplnky, vyrába ho značka Under Armour vo veľkosti ONE SIZE, farebné prevedenie je biela, ČIERNA, šedá, nájdete ho v e-shope Factcool.sk a je prispôsobený unisex.

Produkt Športová taška Under Armour #723188 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Športové tašky, patrí pod značku Under Armour vo veľkosti ONE SIZE, vo farbe biela, ČIERNA, šedá, v ponuke predajcu Factcool.sk a je navrhnutý unisex.

Športová taška Under Armour - parametre produktu

Farbačierna | šedá
Veľkosťčierna | šedá
Určenieunisex
KategóriaTašky, Športové doplnky, Športové tašky
ZnačkaUnder Armour
VeľkosťONE SIZE
Farbabiela, ČIERNA, šedá
Určenieunisex
E-shopFactcool.sk

Športová taška Under Armour - história ceny a dostupnosti

Športová taška Under Armour - ďalšie zaujímavé produkty

Športová taška Under Armour - ako nakúpiť najvýhodnejšie?