SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke s trakmi - SHIELD - čierna

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke s trakmi - SHIELD - čierna

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke s trakmi - SHIELD - čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke s trakmi - SHIELD - čierna - popis produktu

Pretekárske cyklistické kraťasy Sportful Ltd. Shield sú jediné na trhu, ktoré poskytujú skutočnú ochranu v prípade pádu. Certifikované testy preukázali, že jazdcovi sa cyklo kraťasy roztrhnú/zoderú až pri páde v rýchlosti 46 km/h. A to vďaka špeciálnemu materiálu Hardcord, ktorý tvorí odolná Cordura®. Nechýbajú priedušné, minimalistické traky, Total Comfort vložka, či reflexné logá. Vlastnosti cyklo kraťasov na bokoch oderuvzdorný materiál Hardcord ploché stehy pre väčší komfort bezlemové ukončenie elastickým, sieťovaným materiálom cyklistická vložka TC Pro s hrúbkou až 13 mm minimalistické, dierkované traky pre ešte väčší komfort a lepšiu ventiláciu reflexné logá teplotný rozsah: 15 až 30°C Total Comfort Pro cyklovložka Je vybavená rovnakými inováciami ako cyklistická vložka Total Comfort, ale nemá až takú hrubú výplň. Vhodná pre rekreačných ako aj profesionálnych cyklistov. Ideálna vložka najmä na dlhé jazdy na bicykli (tréningy, preteky).  Sportful Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov. Okrem talianskej reprezentácie v bežeckom lyžovaní a biatlone oblieka aj cyklistický tím Bora-hansgrohe. VYUŽITIE: cykloturistika, mestská cyklistika, cestná cyklistika, ROČNÉ OBDOBIE: jar, leto, POHLAVIE: pánske

Tento produkt nájdete v skupine Krátke nohavice, je v ponuke značky Sportful, je vyrobený vo veľkosti S, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

Produkt SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke s trakmi - SHIELD - čierna patrí do skupiny produktov Nohavice na traky, patrí pod značku Sportful, veľkosť odpovedá označeniu S, farebné prevedenie je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je vhodný male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cyklistické nohavice, je v ponuke značky Sportful, je vyrobený vo veľkosti S, farebný variant je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke s trakmi - SHIELD - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniemale
KategóriaNohavice, Kraťasy, Krátke nohavice, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
ZnačkaSportful
VeľkosťS
FarbaČIERNA
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke s trakmi - SHIELD - čierna - história ceny a dostupnosti

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke s trakmi - SHIELD - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke s trakmi - SHIELD - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?