SPORTFUL Cyklistické návleky na tretry - GIARA THERMAL - čierna

SPORTFUL Cyklistické návleky na tretry - GIARA THERMAL - čierna

SPORTFUL Cyklistické návleky na tretry - GIARA THERMAL - čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SPORTFUL Cyklistické návleky na tretry - GIARA THERMAL - čierna - popis produktu

Návleky na tretry Sportful Giara Thermal sú určené na výjazdy po nespevnenom teréne (gravel). Kombinácia elastického materiálu SoftShell Stretch a Neoprénu je zárukou izolácie a ochrany pred nepriaznivým počasím. Spodná, oderuvzdorná časť bola vyhotovená tak, aby umožňovala široké otváranie. Vlastnosti návlekov elastický materiál SoftShell Stretch pre ochranu pred chladom, vetrom, dažďom oderuvzdorná spodná časť umožňuje široké otváranie predná časť z Neoprénu elastická manžeta chráni pred vniknutím vody a podporuje priliehavé sedenie putko pre ľahšie navliekanie reflexné prvky Sportful Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov. Okrem talianskej reprezentácie v bežeckom lyžovaní a biatlone oblieka aj cyklistický tím Bora-hansgrohe. VYUŽITIE: cykloturistika, mestská cyklistika, cestná cyklistika, ROČNÉ OBDOBIE: jeseň, zima, MATERIÁL: SOFTSHELL, Neoprén, POHLAVIE: pánske

Tento produkt nájdete v skupine Cyklistické tretry, patrí značke Sportful, je vyrobený vo veľkosti M, vo farbe ČIERNA, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je dizajnovaný male.

SPORTFUL Cyklistické návleky na tretry - GIARA THERMAL - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniemale
KategóriaNávleky, Cyklistické tretry
ZnačkaSportful
VeľkosťM
FarbaČIERNA
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

SPORTFUL Cyklistické návleky na tretry - GIARA THERMAL - čierna - história ceny a dostupnosti

SPORTFUL Cyklistické návleky na tretry - GIARA THERMAL - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

SPORTFUL Cyklistické návleky na tretry - GIARA THERMAL - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?