HOLOKOLO Cyklistické návleky na tretry - THERMAL WATERPROOF - čierna

HOLOKOLO Cyklistické návleky na tretry - THERMAL WATERPROOF - čierna

HOLOKOLO Cyklistické návleky na tretry - THERMAL WATERPROOF - čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HOLOKOLO Cyklistické návleky na tretry - THERMAL WATERPROOF - čierna - popis produktu

Termo, nepremokavé návleky na tretry. Tenké a elastické návleky, ktoré sa ľahko obúvajú a poskytujú výbornú ochranu v mokrom počasí. Sú vyrobené z elastického, nepremokavého a vetruodolného materiálu, ktorý chráni pred nepriazňou počasia a zároveň sa ľahko obúvajú a vyzúvajú. Sú navrhnuté tak, aby vás chránili pred chladom, vlhkosťou a izolovali prsty pri zimnej jazde v studenom počasí. Vyrobené sú z extrémne technického materiálu. Cyklistické návleky sú nepremokavé, priedušné a elastické, aby dobre sedeli. Vodeodolný zatavený zips pomáha chrániť pred postriekaním z cesty a dažďom. Podrážka návleku má otvor pre pätu a pre kufor cestných tretier, v strede je predelená suchým zipsom, ktorý tiež umožnuje prispôsobenie návlekou tak, aby vám dokonale sedeli. Jednoduché nastavenie umožňujú aj široké bočné suché zipsy. Zadné reflexné prvky priťahujú pozornosť pohybom pedálov a pomáhajú, aby vás ostatní účastníci cestnej premávky videli aj pri slabom osvetlení.   VLASTNOSTI: priedušné, vetruodolné, vodeodolné, reflexné, odolné, elastické, ZAPÍNANIE: suchý zips, VYUŽITIE: cestná cyklistika, ROČNÉ OBDOBIE: jeseň, jar, zima, PREVEDENIE: reflexné prvky, s potlačou loga, DIZAJN: jedno-farebný, POHLAVIE: unisex

Tento produkt nájdete v skupine Cyklistické tretry, patrí značke HOLOKOLO, je vyrobený vo veľkosti 38/40, vo farbe ČIERNA, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je dizajnovaný unisex.

HOLOKOLO Cyklistické návleky na tretry - THERMAL WATERPROOF - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určenieunisex
KategóriaNávleky, Cyklistické tretry
ZnačkaHOLOKOLO
Veľkosť38/40
FarbaČIERNA
Určenieunisex
E-shopHolokolo.sk

HOLOKOLO Cyklistické návleky na tretry - THERMAL WATERPROOF - čierna - história ceny a dostupnosti

HOLOKOLO Cyklistické návleky na tretry - THERMAL WATERPROOF - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

HOLOKOLO Cyklistické návleky na tretry - THERMAL WATERPROOF - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?