Spokey FREEFALL Juniorská prilba, zn. NERF, 52-58 cm, oranžová

Spokey FREEFALL Juniorská prilba, zn. NERF, 52-58 cm, oranžová

Spokey FREEFALL Juniorská prilba, zn. NERF, 52-58 cm, oranžová

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 29,70 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Spokey FREEFALL Juniorská prilba, zn. NERF, 52-58 cm, oranžová - popis produktu

Spokey FREEFALL Juniorská prilba, zn. NERF, 52-58 cm, oranžová Prilba SPOKEY FREEFALL je ideálna na ochranu hlavy pri korčuľovaní, jazde na skateboarde, bicykli alebo kolobežke. Je vyrobený z ľahkých a bezpečných materiálov. Prilba má certifikát CE a spĺňa normu EN1078. Dostupné veľkosti: 52-55 cm55-58 cm Kvalita Na naše výrobky kladieme veľmi vysoké nároky, preto dbáme na to, aby sa pri ich výrobe používali tie najkvalitnejšie materiály.Vieme, že je dôležité sa odlíšiť, preto kladieme osobitný dôraz na originálny a prepracovaný dizajn. Prilby Spokey sú vyrobené v súlade s najnovšími trendmi a najmodernejšími farbami. TECHNOLÓGIA A VÝHODY Správne prispôsobenie prilby je veľmi dôležité pre bezpečnosť a pohodlie používateľa. Prilby Spokey využívajú systémy nastavenia Head Lock, ktoré umožňujú optimálne prispôsobenie prilby obvodu hlavy používateľa.Vďaka pevnému predĺženému priezoru chráni prilba čelo aj zadnú časť hlavy.Prilba je vyrobená z ľahkého materiálu. Jeho nízka hmotnosť poskytuje pohodlie počas fyzickej aktivity.Ochranná vrstva, ktorá absorbuje energiu v momente nárazu.Bezpečný klip umožňuje jednoduché nasadenie a vyzlečenie.Zámok na opasok umožňuje trvalé nastavenie proporcií a dĺžky popruhov. DOPRAVA Jezda na bicykli, korčuliach, kolobežkách a skateboarde. Parametre predpis: Head Zámok vynikajúca ochrana čela a zadnej časti hlavy rýchle zapínanie pod krkom vonkajší povrch: PVC, vonkajšia forma certifikát: CE, EN 1078 Detská cyklistika » Detské prilby » Spokey FREEFALL Juniorská prilba, zn. NERF, 52-58 cm, oranžová

Produkt Spokey FREEFALL Juniorská prilba, zn. NERF, 52-58 cm, oranžová patrí do skupiny produktov Cyklistické prilby, patrí značke spokey.

Tento produkt nájdete v skupine Cyklistické helmy, vyrába ho značka spokey.

Spokey FREEFALL Juniorská prilba, zn. NERF, 52-58 cm, oranžová - parametre produktu

IntrastatKoloběžky-1,50-95039099
KategóriaPrilby, Cyklistické prilby, Helmy, Cyklistické helmy
Značkaspokey

Spokey FREEFALL Juniorská prilba, zn. NERF, 52-58 cm, oranžová - história ceny a dostupnosti

Spokey FREEFALL Juniorská prilba, zn. NERF, 52-58 cm, oranžová - ďalšie zaujímavé produkty

Spokey FREEFALL Juniorská prilba, zn. NERF, 52-58 cm, oranžová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?