Špaldové celozrnné niťovky Bio BIOMILA 250 g

Špaldové celozrnné niťovky Bio BIOMILA 250 g

Špaldové celozrnné niťovky Bio BIOMILA 250 g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Špaldové celozrnné niťovky Bio BIOMILA 250 g - popis produktu

BIO celozrnné špaldové cestoviny sú známe svojimi výnimočnými kvalitami. Predstavujú zdroj rastlinných bielkovín a vyznačujú sa vysokým obsahom vlákniny. Vyrábajú sa len z bio celozrnnej špaldovej múky a vody. Sú vhodné ako závarka do polievok, na zapekanie i na prípravu obľúbených 'makových slížov' - ako od babičky. Špalda je pestovaná v súlade zo zásadami ekologického poľnohospodárstva, takže máte istotu, že vaše telo nie je vystavené ďalšou záťažou chemickými látkami. Zloženie: Celozrnná múka z pšenice špaldy z ekologického poľnohospodárstva, voda.

Výživové údaje:                

  • Energia 1 502 kJ / 355 kcal
  • Tuky 1,93 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,27 g
  • Sacharidy 69,68 g z toho cukry  2,00 g
  • Vláknina 6,99 g
  • Bielkoviny 12,10 g
  • Soľ 0,001 g

Upozornenie: Bez konzervačných látok a umelých farbív. Obsahuje lepok.

Návod na prípravu: 100g cestovín  vložíme  do 1L mierne osolenej vriacej vody a za občasného  miešania varíme na miernom ohni 3 min. Odstavíme a necháme dôjsť pod pokrievkou 2-5 min. podľa ďalšieho spôsobu úpravy. Hotové cestoviny scedíme.

Skladovanie: Skladujte pri teplote do 25°C a relatívnej vlhkosti do 70%.

Obsah: 250 g

Krajina pôvodu: Slovenská republika

Tento produkt sa nachádza v kategórii Celozrnné cestoviny od značky Biomila.

Produkt Špaldové celozrnné niťovky Bio BIOMILA 250 g má priradený EAN kód 8586009251299.

Špaldové celozrnné niťovky Bio BIOMILA 250 g - parametre produktu

Špaldové celozrnné niťovky Bio BIOMILA 250 g - história ceny a dostupnosti

Špaldové celozrnné niťovky Bio BIOMILA 250 g - ďalšie zaujímavé produkty

Špaldové celozrnné niťovky Bio BIOMILA 250 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?