Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
BIO celozrnné špaldové cestoviny sú známe svojimi výnimočnými kvalitami. Predstavujú zdroj rastlinných bielkovín a vyznačujú sa vysokým obsahom vlákniny. Vyrábajú sa len z bio celozrnnej špaldovej múky a vody. Sú vhodné ako závarka do polievok, na zapekanie i na prípravu obľúbených 'makových slížov' - ako od babičky. Špalda je pestovaná v súlade zo zásadami ekologického poľnohospodárstva, takže máte istotu, že vaše telo nie je vystavené ďalšou záťažou chemickými látkami. Zloženie: Celozrnná múka z pšenice špaldy z ekologického poľnohospodárstva, voda.
Výživové údaje:
Upozornenie: Bez konzervačných látok a umelých farbív. Obsahuje lepok.
Návod na prípravu: 100g cestovín vložíme do 1L mierne osolenej vriacej vody a za občasného miešania varíme na miernom ohni 3 min. Odstavíme a necháme dôjsť pod pokrievkou 2-5 min. podľa ďalšieho spôsobu úpravy. Hotové cestoviny scedíme.
Skladovanie: Skladujte pri teplote do 25°C a relatívnej vlhkosti do 70%.
Obsah: 250 g
Krajina pôvodu: Slovenská republika
Tento produkt sa nachádza v kategórii Celozrnné cestoviny od značky Biomila.
Produkt Špaldové celozrnné niťovky Bio BIOMILA 250 g má priradený EAN kód 8586009251299.
Kategória | Potraviny, Zdroje, Cestoviny, Celozrnné cestoviny |
Značka | Biomila |
EAN | 8586009251299 |
BIO celozrnné špaldové cestoviny sú známe svojimi výnimočnými kvalitami. Predstavujú zdroj rastlinných bielkovín a vyznačujú sa vysokým obsahom vlákniny. Vyrábajú sa len z bio celozrnnej špaldovej múky a vody. Sú vhodné ako závarka do polievok, na zapekanie i na prípravu
BIO celozrnné špaldové cestoviny sú známe svojimi výnimočnými kvalitami. Predstavujú zdroj rastlinných bielkovín a vyznačujú sa vysokým obsahom vlákniny. Vyrábajú sa len z bio celozrnnej špaldovej múky a vody. Sú vhodné ako príloha, k omáčkam, na zapekanie i na prípravu
BIO celozrnné špaldové cestoviny sú známe svojimi výnimočnými kvalitami. Predstavujú zdroj rastlinných bielkovín a vyznačujú sa vysokým obsahom vlákniny. Vyrábajú sa len z bio celozrnnej špaldovej múky a vody. Sú vhodné ako príloha, k máčkam, na zapekanie i na prípravu
BIO celozrnné špaldové cestoviny sú známe svojimi výnimočnými kvalitami. Predstavujú zdroj rastlinných bielkovín a vyznačujú sa vysokým obsahom vlákniny. Vyrábajú sa len z bio celozrnnej špaldovej múky a vody. Sú vhodné ako závarka do polievok, na zapekanie i na prípravu
Celozrnné špaldové cestoviny sú vyrobené z bio celozrnnej múky vyrobenej z bio špaldovej pšenice, dopestovanej v ekologickom poľnohospodárstve. Pšenica špaldová je jednou z najstarších kultúrnych plodín. | | Zloženie: Celozrnná múka z pšenice špaldy bio,
Celozrnné pšeničné cestoviny sú známe svojimi výnimočnými kvalitami. Sú zdrojom energie, sacharidov, rastlinných bielkovín a vlákniny. Sú sýtejšie oproti necelozrnným cestovinám. Pridaním sušeného špenátu výborne chutia a sú vhodné na prípravu rôznych druhov
Felicia BIO celozrnné ryžové fusilli, 250g | | Obsah: Felicia BIO celozrnné ryžové fusilli | | 250g | | Charakteristika Felicia cestovín: | | Cestoviny sú vyrobené z kvalitnej celozrnnej ryžovej múky. | | BIO celozrnné ryžové cestoviny Felicia sú určené pri bezgluténovej
Ak neobľubujete celozrnné výrobky, no uprednostňujete potraviny z ekologického poľnohospodárstva, určite Vám tieto cestoviny zachutia. Sú vyrobené z bio bielej múky bez obsahu otrúb. Sú vhodné ako závarka do polievok, príloha alebo na prípravu rôznych druhov
Kuskus je bezvaječná cestovina vhodná ako príloha namiesto ryže alebo inych cestovín. | | Návod na prípravu: Kuskus zalejeme vriacou vodou v pomere jeden diel kuskusu a dva diely vody. Prikryjeme a necháme odstáť. | | Zloženie: Hrubo mletá celozrnná pšeničná krupica | | Výživové
Špalda je jednou z najstarších obilnín na svete. Ide o prastarú predchodkyňu pšenice. Je veľmi dobre stráviteľná a hodí sa na výrobu celozrnných výrobkov. Špaldové celozrnné tyčinky sú chrumkavá pochúťka na zahryznutie, s topinamburovou múkou majú jemnú nasládlu
Bezvaječné cestoviny s čisto talianskym pôvodom od bio farmárov z regiónov Umbrie, Pulie a Toskánsko. Okrem pšenice je jedinou ďalšou ingredienciou pramenitá voda z lesov náhornej plošiny Cesane. Bezvaječné cestoviny s čisto talianskym pôvodom od bio farmárov z regiónov Umbrie,
Sunar BIO zeleninový príkrm s celozrnnými cestovinami pre deti od uk. 8. mesiace. Všetko v najvyššej BIO Baby kvalite. Neobsahuje pridanú soľ, konzervačné látky, farbivá ani arómy. | | Sunar BIO produkty | Vyhovujú najprísnejším požiadavkám na BIO Baby kvalitu a skvele
Kuskus je bezvaječná cestovina vhodná ako príloha namiesto ryže alebo inych cestovín. | | Návod na prípravu: Kuskus zalejeme vriacou vodou v pomere jeden diel kuskusu a dva diely vody. Prikryjeme a necháme odstáť. | | Zloženie: Hrubo mletá celozrnná pšeničná krupica | | Výživové
Kuskus je bezvaječná cestovina vhodná ako príloha namiesto ryže alebo inych cestovín. | | Návod na prípravu: Kuskus zalejeme vriacou vodou v pomere jeden diel kuskusu a dva diely vody. Prikryjeme a necháme odstáť. | | Zloženie: Hrubo mletá celozrnná pšeničná krupica | | Výživové
Kuskus je bezvaječná cestovina vhodná ako príloha namiesto ryže alebo inych cestovín. | | Návod na prípravu: Kuskus zalejeme vriacou vodou v pomere jeden diel kuskusu a dva diely vody. Prikryjeme a necháme odstáť. | | Zloženie: Hrubo mletá celozrnná pšeničná krupica | | Výživové
Kuskus je bezvaječná cestovina vhodná ako príloha namiesto ryže alebo inych cestovín. | | Návod na prípravu: Kuskus zalejeme vriacou vodou v pomere jeden diel kuskusu a dva diely vody. Prikryjeme a necháme odstáť. | | Zloženie: Hrubo mletá celozrnná pšeničná krupica | | Výživové
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Najtelo Provita Bulgur celozrnný pšeničný 500g Bezlepková cestovina. Vhodná príloha namiesto ryže či zemiakov
VanaVita BIO Špaldová múka celozrnná hladká 1000 g BIO Špaldová múka celozrnná hladká je vyrobená jemným mletím celých zŕn špaldy tej najvyššej kvality. Vďaka tomu si zachováva vysoký podiel dôležitých živín a vlákniny. Pre svoju ľahko orieškovú chuť a vôňu patrí
Bezvaječné cestoviny zo sušenej celozrnnej pšeničnej krupice. Ich výhodou je ľahká a rýchla príprava a univerzálnosť použitia. Kuskus sa používa ako bežné cestoviny alebo ryža. Vychutnajte si ho v biokvalite. Meno kuskus je prevzaté z arabčiny, ide totiž o tradičné
Pšeničné grissiny celozrnné s príchuťou brokolice. Vyskúšajte chutné chrumkavé grissiny ako snack, na cestách, či na posedenie s priateľmi. | | Zloženie: celozrnná pšeničná múka (45%), pšeničná múka, brokolica sušená 6%, voda, slnečnicový olej, droždie, ľanové
APROCEL - Nízkobielkovinové cestoviny - niťovky, 250g | | Obsah: APROCEL - Nízkobielkovinové cestoviny - niťovky | | 250g | | Charakteristika APROCEL cestovín: | | Nízkobielkovinové cestoviny sú určené ako príloha k jedlám alebo zavárka do polievky, resp. ako samostatné jedlo v rôznom