Slnečné okuliare Stark Polarized Gatorz® – Smoke Polarized w/ Blue Mirror, Čierna (Farba: Čierna, Šošovky: Smoke Polarized w/ Blue Mirror)

Slnečné okuliare Stark Polarized Gatorz® – Smoke Polarized w/ Blue Mirror, Čierna (Farba: Čierna, Šošovky: Smoke Polarized w/ Blue Mirror)

Slnečné okuliare Stark Polarized Gatorz® – Smoke Polarized w/ Blue Mirror, Čierna (Farba: Čierna, Šošovky: Smoke Polarized w/ Blue Mirror)

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Slnečné okuliare Stark Polarized Gatorz® – Smoke Polarized w/ Blue Mirror, Čierna (Farba: Čierna, Šošovky: Smoke Polarized w/ Blue Mirror) - popis produktu

Štýlové 'pilotky'

Slnečné okuliare Stark Polarized Gatorz sú štýlové slnečné okuliare z najnovšej rady okuliarov Gatorz. Tvar okuliarov je inšpirovaný klasickými leteckými okuliarmi. Okuliare vynikajú vysokou odolnosťou a nastaviteľnosťou, aká je okuliarom Gatorz vlastná. Tvar okuliarov je dostatočne široký, aby pohodlne sedel na mužskej tvári, ale bez problému sadne tiež ženám. Ide tak o unisex okuliare pre každého! Vďaka veľkým sklám ponúkajú okuliare perfektný výhľad. Rám disponuje ventilačnými otvormi v oblasti spánku.

Polarizované sklá

Polarizované šošovky okuliarov obsahujú špeciálny filter, ktorý blokuje svetlo prenikajúce k očiam v horizontálnom smere. Cez šošovky sa tak dostane iba vertikálne svetlo, ktoré zaisťuje čistý obraz a jasné farby. Polarizované sklá tak znižujú námahu očí, zaisťujú ostrejšie videnie a redukujú nežiaduce svetelné odrazy.

Plne nastaviteľné

Rám je vyrobený z odolného leteckého hliníka. Rám a nosový diel je možné nastaviť presne podľa vašich potrieb. Nosový diel je vyrobený z flexibilných materiálov, ktoré umožňujú jednoduché a veľmi rýchle úpravy okuliarov. Vďaka konštrukcii z leteckého hliníka nie je problém ich mierne 'ohnúť' a upraviť tiež tvar samotného rámu. Máte tak istotu, že vám okuliare perfektne padnú. Sklá sú odolné proti rozbitiu pri páde. Vďaka úzkym nožičkám v oblasti uší možno okuliare pohodlne nosiť pod helmou alebo v kombinácii s ochranou sluchu. Nastaviteľné, štýlové a vysoko odolné okuliare pre každého.

Benefity, o ktorých musíte vedieť:
  • nízka hmotnosť
  • rám z leteckého hliníka
  • polarizované sklá
  • sklá odolné proti rozbitiu
  • nastaviteľný nosník
  • upraviteľný rám
  • možno nosiť s helmou / ochranou uší
  • široké sklá
  • odolné materiály
  • štýlový dizajn

Produkt Slnečné okuliare Stark Polarized Gatorz® – Smoke Polarized w/ Blue Mirror, Čierna (Farba: Čierna, Šošovky: Smoke Polarized w/ Blue Mirror) patrí do skupiny produktov Slnečné okuliare, vyrába ho značka Gatorz® Eyewear, nájdete ho v e-shope Top-ArmyShop.sk.

Slnečné okuliare Stark Polarized Gatorz® – Smoke Polarized w/ Blue Mirror, Čierna (Farba: Čierna, Šošovky: Smoke Polarized w/ Blue Mirror) - parametre produktu

Slnečné okuliare Stark Polarized Gatorz® – Smoke Polarized w/ Blue Mirror, Čierna (Farba: Čierna, Šošovky: Smoke Polarized w/ Blue Mirror) - história ceny a dostupnosti

Slnečné okuliare Stark Polarized Gatorz® – Smoke Polarized w/ Blue Mirror, Čierna (Farba: Čierna, Šošovky: Smoke Polarized w/ Blue Mirror) - súvisiace články v blogu

Užite si záhradu počas celého leta!

Záhrada v lete je zvyčajne po rušnej jari miestom pokoja a oddychu. Relaxovať môžete pri množstve aktivít. Je ideálne záhradu rozdeliť na zónu pracovnú a zónu oddychovú.

Slnečné okuliare Stark Polarized Gatorz® – Smoke Polarized w/ Blue Mirror, Čierna (Farba: Čierna, Šošovky: Smoke Polarized w/ Blue Mirror) - ďalšie zaujímavé produkty

Slnečné okuliare Stark Polarized Gatorz® – Smoke Polarized w/ Blue Mirror, Čierna (Farba: Čierna, Šošovky: Smoke Polarized w/ Blue Mirror) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?