Skrinka na topánky Evergreen Eg-K1 Ivory

Skrinka na topánky Evergreen Eg-K1 Ivory

Skrinka na topánky Evergreen Eg-K1 Ivory

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Skrinka na topánky Evergreen Eg-K1 Ivory - popis produktu

Jednodverová predsieňová lavica s praktickým čalúneným sedákom z kolekcie EVERGREEN - kus nábytku pre fanúšikov klasiky. dvierka a vrchná doska z MDF dosky potiahnutej UV lakom s efektom mäkkej slonovinovej podložky ako neoddeliteľná súčasť skrine sú štylizované lišty vyrobené z 25mm MDF dosky jedna vnútorná polica, plynová pružina pre tiché a elegantnejšie zatváranie, ozdobné úchyty a nastaviteľné nožičky na vyrovnanie nerovných povrchov ako štandardná výbava v cene produktu podsedák čalúnený kvalitnou vodoodpudivou látkou, ktorá sa ľahko udržiava Technické vlastnosti dvierka pokryté UV lakom v matnej farbe, štyrikrát odolnejšie voči fyzickému poškodeniu v porovnaní so štandardným lakom MDF doska s hrúbkou až 25 mm na dvierka, vrchnú dosku a štýlovo tvarované ozdobné lišty 18 mm hrubá drevotrieska na korpuse podlepené okraje zadného korpusu jedna vnútorná polica ozdobné úchyty plynová pružina 5 cm hrubý podsedák čalúnený nepremokavou, husto tkanou látkou nastaviteľné nožičky

Tento produkt nájdete v skupine Predsieňový nábytok, patrí pod značku Merkury Market, nájdete ho v e-shope MerkuryMarket.sk.

Skrinka na topánky Evergreen Eg-K1 Ivory - parametre produktu

Skrinka na topánky Evergreen Eg-K1 Ivory - história ceny a dostupnosti

Skrinka na topánky Evergreen Eg-K1 Ivory - ďalšie zaujímavé produkty

Skrinka na topánky Evergreen Eg-K1 Ivory - ako nakúpiť najvýhodnejšie?