Skrinka na topánky Azur K1 Dark Nebraska/White

Skrinka na topánky Azur K1 Dark Nebraska/White

Skrinka na topánky Azur K1 Dark Nebraska/White

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Skrinka na topánky Azur K1 Dark Nebraska/White - popis produktu

Jednodverová lavica do predsiene s praktickým čalúneným sedákom z kolekcie AZUR. dvierka a korpus z drevotriesky vo farbe bieleho dreva časť dverí, stropu a spodných prvkov z drevotriesky v tmavom dreve Nebraska pánty s mäkkým zatváraním umožňujú tiché zatváranie dverí, čo poskytuje dodatočné pohodlie pri neustálom používaní jedna vnútorná polica, ozdobné chrómové úchytky a nastaviteľné nožičky na vyrovnanie nerovností ako štandardná výbava v cene produktu podsedák je čalúnený kvalitnou vodoodpudivou látkou, ktorá sa ľahko udržiava Technické vlastnosti dvierka sú vyrobené z drevotriesky v bielom drevodekore, s aplikáciou v tmavom drevodekore Nebraska 25 mm drevotrieska na vrchu lavice 18 mm hrubá drevotrieska na korpuse podlepené okraje zadnej strany korpusu jedna vnútorná polica ozdobné úchyty pánty s jemným zatváraním nastaviteľné nožičky 5 cm hrubý podsedák čalúnený nepremokavou, husto tkanou látkou

Produkt Skrinka na topánky Azur K1 Dark Nebraska/White patrí do skupiny produktov Predsieňový nábytok, patrí pod značku Merkury Market, nájdete ho v e-shope MerkuryMarket.sk.

Skrinka na topánky Azur K1 Dark Nebraska/White - parametre produktu

Skrinka na topánky Azur K1 Dark Nebraska/White - história ceny a dostupnosti

Skrinka na topánky Azur K1 Dark Nebraska/White - ďalšie zaujímavé produkty

Skrinka na topánky Azur K1 Dark Nebraska/White - ako nakúpiť najvýhodnejšie?